• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka, Mesi i Kristijano - novi "galaktikosi"?

"Florentino Perez će pokušati da se vrati u Real i daće sve od sebe da odmah dovede Kaku, Lea Mesija i Kristijana Ronalda".

 Kaka, Mesi i Kristijano - novi "galaktikosi"? Izvor: MONDO

Nekadašnji selektor Italije Arigo Saki izjavio je da će se Florentino Perez ponovo kandidovati za predsjednika Real Madrida i po eventualnom izboru potruditi da dovede nove "galaktikose" na stadion Santjago Bernabeu.

"Perez će pokušati da se vrati u klub. Ako uspije, daće sve od sebe da odmah dovede Kaku, Lea Mesija i Kristijana Ronalda", izjavio je Saki, koji je svojevremeno proveo dvije godine na poziciji Realovog direktora fudbala.

Prije nego što je februara 2006. godine podnio ostavku pod pritiskom loših rezultata, Perez je u Realu uspio da okupi do tada nezamislivo veliku grupu asova svjetskog formata. Problem je nastao kada su napadački orijentisani igrači - Figo, Zidan, Ronaldo, Bekam, Oven, Robinjo - postali većina u odnosu na defanzivce i "radnike" na sredini terena.

Ostaje da se vidi hoće li Perez uspjeti da zasjedne u fotelju Ramona Kalderona i da li će u svom drugom mandatu biti umjereniji nego u prvom, koji je potrajao pet i po godina.

Interesantno je da su dvije od tri njegove buduće mete trenutno u klubovima koje je Perez već "orobio" početkom decenije. Ako uspije da Barseloni uzme Mesija poslije Luisa Figa, a Mančester junajtedu Ronalda poslije Dejvida Bekama, onda je stvarno kralj!

Što se tiče Kake, na propalom pokušaju Mančester sitija se pokazalo da je brazilski majstor dostupan za odgovarajuću cijenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC