• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Saša Janković ipak neće na sud

Poslije osam Crvena zvezda i njen bivši trener Aleksandar Janković konačno su se dogovorili i neće morati da idu na sud kao posvađani supružnici!

 Zvezda i Saša Janković ipak neće na sud Izvor: MONDO

"Žao mi je što se osam mjeseci čekalo na ovako jednostavno rješenje. Srećom, ostvarila mi se želja da ne idem na sud sa Zvezdom", rekao je za MONDO Aleksandar Janković, koji je uprkos dobrim rezultatima juna mjeseca prošle godine smijenjen sa mjesta trenera prvog tima, a od tada traje njegova borba da mu klub isplati obećan novac.

Janković je na zimu 2007. godine potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom po kojem je trebalo da zarađuje oko 150.000 evra po sezoni. Poslije odluke tadašnje uprave (Toplica Spasojević i Goran Bunjevčević) da ga smijeni, Janković je poručio da namjerava da naplati ono što mu pripada po ugovoru.

Višemjesečna "sapunica" je sada završena, a upitan da li ima ponuda nekih klubova, Janković je odgovorio: "Bilo je kontakata, ali nisam mogao da se dogovorim zbog ovog spora. Januar je, svi klubovi imaju trenera, ali, polako, biće posla i za mene".

Ostaje, međutim, i dalje jedna nejasna stvar u "slučaju Janković". Kako je moguće da je Zvezda postavila Zdenjeka Zemana za trenera, a da nije prethodno raskinula ugovor sa Jankovićem?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC