• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đuričić: U Mančesteru kao u Obrenovcu

Momak koji se iz Crvene zvezde, preko Atine, vratio u Obrenovac, mogao bi da postane čak četvrti Srbin u taboru slavnog Junajteda.

 Đuričić: U Mančesteru kao u Obrenovcu Izvor: MONDO

Talentovani Filip Đuričić bio je u Mančesteru, sjedio u loži Old Traforda, slikao se sa asovima evropskog i svetskog šampiona... čak je odigrao internu trening utakmicu pred duel Premijer lige sa Boltonom.

Momak koji se iz Crvene zvezde, preko Atine, vratio u rodni Obrenovac, mogao bi da postane čak četvrti Srbin u taboru slavnog Junajteda.

"San se pretvorio u javu. Trenirao sam dva puta dnevno, odigrao utakmicu protiv ekipe u kojoj su bili Geri Nevil i Anderson. Nisam imao nikakvih problema u igri, ponašao sam se kao da sam u Obrenovcu. Trema je izostala jer sam poslušao savjete Vidića i Tošića, koji su to odavno prošli", rekao je šesnaestogodišnji Đuričić "Sportskom žurnalu".

Susret sa legendama svjetskog fudbala doživio je na derbiju između Mančestera i Čelsija.

"Skaut Budimir Vujačić me je upozorio da ćemo sjediti u delu rezervisanom za velikane kao što su Murinjo, Bobi Čarlton, Kapelo, Desai... Neki su me čak pozdravili, a potom razgovarali sa Vujačićem".

Đuričić kaže da ne bi imao ništa protiv da zaigra u nekom drugom velikom klubu, ako kombinacija sa "crvenim đavolima" ne zaživi.

"Pokušao bih u Milanu ili Realu, ali ako sve bude u redu sigurno ću ostati u Mančesteru. Oduševljen sam ponašanjem njihovih fudbalera. Imao sam drugačije mišljenje o Kristijanu Ronaldu, ali sam se prevario, jer je on primjer istinskog profesionalca, baš kao i Vejn Runi".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC