• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo: Derbi - naša šansa! Parker na 3,5 godine

Južnoafrikanac Bernard Parker dogovorio sa Zvezdom ugovor na 3,5 godine. Brazilac Kleo: "Ne odričemo se trofeja, derbi je naša šansa".

 Kleo: Derbi - naša šansa! Parker na 3,5 godine Izvor: MONDO

Iako je u oktobru izgledalo potpuno drugačije, kraj jesenjeg dijela fudbalskog prvenstva Srbije ulio je nadu navijačima Crvene zvezde da ipak mogu da stignu i prestignu Partizan.

Sedam bodova, koliko su crno-bijeli ostavili iza sebe "vječitog rivala", nije malo, ali se fudbaleri Crvene zvezde ne predaju, a jedan od najvećih optimista je napadač iz Brazila, Kleverson Kordova ili jednostavno Kleo.

"Prva utakmica u proljećnom dijelu prvenstva nam je i najvažnija za nastavak tamičenja. Ako uspijemo da pobijedimo najvećeg rivala siguran sam da će on nastaviti ga gubi bodove. Taj prvi derbi je naša najveća šansa za osvajanje titule i vjerujem da možemo do trijumfa na gostovanju u Humskoj. Tako i treniramo i svi u klubu iznad svega želimo da vratimo trofeje u naše vitrine", kaže Kleo za klupski sajt.

Kleo je već "primio pelcer" i zna da su trofeji uvijek ciljevi kluba za koji igra. "Lično mi je najvažnije da u proljećnu sezonu uđem, kako kažemo u Brazilu, 'desnom nogom'. Samo potpuno fizički zdrav mogu da pružim pravi doprinos u ekipi i da se navijačima odužim za podršku koju su mi jesenas pružali. Ciljevi su poznati, titula ili bar trofej u kupu su obaveza mog kluba u svakoj sezoni".

Brazilac tvrdi da je atmosfera u ekipi odlična, a napad crveno-bijelih biće internacionalan, jer osim Klea, za prvi tim konkurišu i njegov zemljak Fereira kao i reprezentativac iz Južne Afrike Bernard Parker. Osim njih u timu je još jedan Brazilac - Džef Silva.

"Manje je bitno ko će predvoditi napad Crvene zvezde od toga da on mora da bude efikasan. Kleo i Fereira, Kleo i Parker, Fereira i Parker su varijante o kojima će odlučiti šef Janevski... Uvijek je dobro pričati svoj jezik i za saigrače imati zemljake. Isti mentalitet i mogućnost sporazumevanja na portugalskom mi daleko olakšava komunikaciju jer srpski slabo razumem, a još manje govorim. Takođe mi se otvara mogućnost da se družimo i van treninga i to je za mene značajan napredak na ovim pripremama", kaže Kleo.
Iz Crvene zvezde i vijest da je južnoafrički napadač Parker dogovorio troipogodišnji ugovor sa crveno-bijelima, koji će zvanično biti potpisan u Beogradu, po povratku sa.Kipra.

Parker je u četvrtak pozirao fotoreporterima, pimplajući fudbal na plaži, a potom je poručio da zna da se od njega puno očekuje i da će se truditi da opravda povjerenje - golovima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC