• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Zvezde od Levskog

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Levskog iz Sofije rezultatom 2:0 u prijateljskom meču, koji je odigran na pripremama na Kipru.

 Poraz Zvezde od Levskog  Izvor: MONDO

Golove za bugarskog šampiona postigli su Taševski u 20. i Hristov u 63. minutu meča.

Trener crveno-bijelih Čedomir Janevski pružio je šansu u Alfa sport centru u okolini Larnake svim igračima. Zvezda je imala svoje šanse na prijateljskom duelu, ali ipak nije stigla do pogotka.

Tim iz Ljutice Bogdana meč je počeo u sastavu Stamenković, Džef Silva, Pejčinović, Tutorić, Jaković, Nikolić, Milijaš, Lazetić, Abu Bakar, Subašić i Kleo.

Bugarski tim, koji je bio učesnik Lige šampiona 2006. godine, načeo je mrežu Beograđana poslije 20 minuta igre, kada je poslije dobrog centaršuta sa desne strane odlično reagovao Makedonac Taševski i udarcem "iz prve" pogodio mrežu Stamenkovića.

Nakon toga Milijaš je probao lobom da iznenadi protivničkog golmana, ali su taj pokušaj kao i udarac u 29. minutu završili van okvira gola.

Do kraja poluvremena Pejčinović i Subašić propustili da stignu do izjednačenja silovitim šutevima koji su završili iznad gola.

U drugom poluvremenu Janevski je uveo drugu postavu Ranđelović, Gvozdenović, Tomović, Vranješ, Kovačević, Bogdanović, Isah, Parker, Burzanović, Tričkovski i Fereira. Ipak, ni oni nisu uspjeli da zabilježe pogodak.

Bugari su povisili rezultat u 63. minutu kada je poslije kornera Ivanova, na prvu stativu utrčao Hristov i smjestio loptu iza leđa Ranđelovića.

Crveno-bijeli su poslije toga imali nekoliko prilika da smanje prednost gostiju, od kojih dvije naizglednije nisu materijalizovali Tričkovskog i Parker.

Ekspedicija Crvene zvezde vraća se u subotu u Beograd, gdje će boraviti do 30. januara, kada će otići na drugi dio priprema opet na Kipar.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC