• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Gaj "Arapin", odlaze i golmani

Zahuktavaju se pregovori mnogih fudbalera i klubova, traže se inostrani angažmani u poslednji čas, vremena ima malo...

 PIJACA: Gaj "Arapin", odlaze i golmani  Izvor: MONDO

Najsvježije informacije su da će dosadašnji defanzivac Crvene zvezde, Senegalac Ibrahim Gaj najvjerovatnije nastaviti karijeru u Al Ahliju, klubu iz Saudijske Arabije, da će OFK Beograd vjerovatno ostati bez Brazilca De Oliveire, koga zovu Poljaci, a na putu odlaska iz srpskog fudbala je i jedan od najboljih golmana u ligi Anđelko Đuričić, čuvar mreže kulskog Hajduka.

"Ja sam se sa Al Ahlijem sve dogovorio, Zvezda je dobila ponudu i pretpostavljam da je prihvatila, ako da za nekoliko dana odlazim", izjavio je Gaj, prenosi "Sportski žurnal".

Nekadašnji bek Crvene zvezde Dušan Anđelković, posle raskida ugovora sa turskim Kodžaelijem, našao je angažman u Rusiji. Naime, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Rostovom.

OFK Beograd će na proljeće biti slabiji za golmana Radišu Ilića, koji je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa grčkim Panseraikosom, a vrlo vjerovatno i za Brazilca Vilijama de Oliveiru, koga zove jedan poljski klub, ali ni on ne zna o kojem klubu je riječ.

Golman Hajduka iz Kule Anđelko Đuričić dobio je dozvolu čelnika kluba da pronađe novi klub, jer mu u junu ističe ugovor, pa bi tako klub ostao bez obeštećenja. Nije isključeno da Đuričić ostane u srpskom fudbalu, ali je mnoo realnija opcija da i on spakuje kofee i ode u inostranstvo.

Inače, beogradski "Sport" piše da nije nemoguće da talentovani fudbaler Vojvodine Dušan Tadić već sada potpiše predugovor sa Ajaksom, a da se od ljeta preseli u Amsterdam.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC