• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galatasaraj ozbiljno "zagrizao" za Milijaša

Zvezda najvjerovatnije ostaje bez kapitena tima za koga su veliko interesovanje pokazali čelnici jednog od najvećih turskih klubova.

 Galatasaraj ozbiljno "zagrizao" za Milijaša Izvor: MONDO

Kapiten i najbolji fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš jeste sa ekipom na pripremama na Kipru, ali je vrlo moguće da na proljeće više neće biti igrač beogradskog kluba.

Naime, pojedini turski mediji pišu da je turski gigant Galatasaraj ozbiljno zainteresovan za srpskog reprezentativca sa ubitačnom lijevicom, a da sve nije samo prazna priča u izjavi za MONDO potvrđuje i njegov menadžer Zoran Stojadinović.

"Istina je, imamo kontakt sa Galatasarajem i radimo na tome. Nisu, međutim, Turci jedini. Za Milijaša je zainteresovan i jedan španski klub, vidjećemo ko će biti brži i izdašniji. U svakom slučaju, optimista sam", rekao je Stojadinović i potom pomalo cinično dodao: "Pomažemo Zvezdi, prodajemo njene igrače shodno željama njenih čelnika".

Mnogo klubova stajalo je u redu za Milijapa ove zime - od Borusije iz Dortmunda, preko Porstmuta, do CSKA iz Moskve...U jednom trenutku izgledalo je da će i na proljeće nositi kapitensku traku u Crvenoj zvezdi, ali sada je izvjesniji njegov odlazak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC