• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bed Blu Bojsi" divljali u Mostaru!

Grupa navijača zagrebačkog Dinama uhapšena je u Mostaru zbog napada na obezbjeđenje jednog privatnog poslovnog objekta u centru grada.

 "Bed Blu Bojsi" divljali u Mostaru! Izvor: MONDO

Četrnaest takozvanih "Bed Blu Bojsa" završilo je iza rešetaka jer su napali obezbjeđenje iz firme "Top Guard Security" ispred mostarskog noćnog kluba "Modisk"!

"Dvojica su teško povrijeđena, dok je jedan priopadnik obezbjeđenja zaradio lakšu povredu. Intervenisala je policija i uhapsila 14 navijača od kojih su desetorica državljani Hrvatske, a četvorica državljani BiH. Među uhapšenim huliganima, trojica su maloljetni", rekao je Srećko Bošnjak, portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona lokalnim medijima.

O incidentima je obaviještena i dežurna tužiteljica Dubravka Ivaničević, koja će protiv izgrednika podnijeti krivične i prekršajne prijave.

Zagrepčani su stigli u Hercegovinu kako bi bodrili "modre" na pripremnom turniru "Andrija Anković" u Gabeli kod Čapljine, gdje je u subotu poražen u finalu od Osijeka nakon jedanaesteraca.

Podsjetimo, BBB su i prošle godine izazvali sličan incident u diskoteci Frotea u Čitluku, za vrijeme Dinaovih priprema u Međugorju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC