• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FA KUP: Mančester prošao, zaigrao Bambi!

Zoran Tošić odigrao je poslednjih 20 minuta utakmice engleskog kupa protiv Totenhema (2:1), što bi se reklo, "na ziher".

 FA KUP: Mančester prošao, zaigrao Bambi! Izvor: MONDO

Mančester junajted i Čelsi plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa, ali je eliminisan branilac trofeja Portsmut, koji je na svom stadionu poražen od drugoligaša Svonsija - 0:2.

Mančester je loše počeo meč sa Totenhemom, koji je već u petom minutu poveo preko Pavličenka, ali su Skols u 34. i Berbatov u 36. minutu preokrenuli na konačnih 2:1.

Konačno je za "crvene đavole" debitovao Zoran Tošić! Bivši igrač Partizana ušao je u igru u 72. minutu, i to umjesto lakše povrijeđenog Kristijana Ronalda.

Pošto se Junajted u tim trenucima prevashodno trudio da sačuva vođstvo, akcenat igre na sredini terena bio je na Keriku i Skolsu, dok se Tošić trudio da odigra što jednostavnije i bez rizika. Nije uradio ništa posebno, ali ni napravio ozbiljniju grešku. Za debi u dresu takvog kluba - sasvim dovoljno!

Čelsi je uz dosta muke savladao Ipsvič (3:1), ali barem neće morati da igra ponovljenu utakmicu, kao u prethodnoj rundi sa Sautendom. Na poluvrijeme se otišlo sa neriješenim rezultatom, a onda su Balak svojim drugim golom i Lampard spriječili iznenađenje.

Od favorita je kiksirala Aston Vila, koja je u gostima drugoligašu Donkasteru odigrala 0:0 i put do sledećeg kola tražiće u "ripleju" na svom stadionu.

Još jednom će morati da odmjere snage Sanderlend i Blekburn (0:0), Vest Bromvič i Barnli (2:2), a u nedelju su na rasporedu mečevi Kardif - Arsenal i Liverpul - Everton.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC