• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljupko Petrović: Koga dočeka kiša, ogrijaće ga sunce!

Pljusak i jak vjetar otjerali fudbalere Vojvodine sa treninga. Ipak, Ljupko Petrović vidi i dobru stranu nevolje koja je zadesila "lale".

 Ljupko Petrović: Koga dočeka kiša, ogrijaće ga sunce! Izvor: MONDO

Fudbaleri Vojvodine pobjegli su iz Novog Sada zbog hladnoće u toplije krajeve, ali ih je u Antaliji dočekao takav pljusak da su poslije pet minuta provedenih na jednom od terena za treninge, morali da otrče do hotela!

Ljupko Petrović, mokar do gole kože, vratio se pomalo razočaran u hotel, ali protiv prirode se ne može. Ipak, prisjetio se sličnog događaja iz 1991. godine kada je sa Crvenom zvezdom igrao finale Kupa evropskih šampiona u Bariju.

"Kada smo došli u Bari isto je padala kiša, a domaćini su nam rekli: 'Koga u Bariju dočeka kiša, vratiće se ogrijan suncem'. Neka tako bude i ovog puta", aludirao je Petrović na to što je sa Zvezdom tada postao prvak Evrope, a sada sa Vojvodinom juri Partizan (zaostaje tri boda) i titulu prvaka Srbije.

S obzirom na to da nisu mogli da treniraju napolju, fudbaleri Vojvodine imali su rad u teretani, osim Dragana Mrđe koji je na poštedi zbog mučnine koju je osjećao tokom puta.

Vojvodina će u nedelju imati dva kontrolna meča - jedan tim će igrati protiv brazilske ekipe Brazil stars, a drugi tim će se suprotstaviti rumunskom Temišvaru, kojeg je Partizan izbacio iz Kupa UEFA.

Inače, u hotelu sa ekipom Vojvodine je i splitski Hajduk, a u istom hotelu u Antaliji u kojem su smješteni fudbaleri Partizana nalazi se tim zagrebačkog Dinama. Nedostaje samo Crvena zvezda, pa da se napravi turnir "Velika petorka" ex-YU fudbala...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC