• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski zadovoljan pojačanjima

"Doveli smo kvalitetne igrače, neke ćemo probati da iskoristimo kao prednost već u prvoj utakmici nastavka prvenstva", rekao je trener Zvezde.

 Janevski zadovoljan pojačanjima Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela veliki broj igrača, uglavnom Brazilaca i Afrikanaca, dok su pojedini bivši prvotimci vraćeni iz inostranih klubova.

Šef stručnog štaba Čedomir Janevski zadovoljan je atmosferom, ozbiljnošću i ponašanjem igrača za vrijeme prve faze priprema na Kipru. To posebno imponuje imajući u vidu da se sastav ekipe umnogome promijenio.

"Doveli smo kvalitetne igrače, zadovoljan sam njihovim karakteristikama. Neke ćemo probati da iskoristimo kao prednost već u prvoj utakmici nastavka prvenstva, a neki su dovedeni kao perspektiva, za dalji napredak ekipe", rekao je Janevski u razgovoru za klupski sajt.

Svim pojačanjima, osim Fereire, zajednička je mladost. Po onom što trenutno mogu da pruže, podijeljeni su u dvije grupe.

"Od svih momaka očekujemo da pokažu dalji napredak u sledećih šest mjeseci. Ipak, Parker, Isah, Abu, Fereira, ali i Gvozdenović, Tutorić, pa i Pejčinović, došli su kao formirani igrači, koji bi morali da nam donesu kvalitet koji je nedostajao. Za razliku od njih, Ognjen Vranješ i Džef Silva su mladi igrači i moramo im dati nešto više vremana", dodao je Janevski.

Crveno-bijeli će imati slobodne nedelju i ponedeljak, u utorak će se okupiti na Marakani, a naredne subote, 31. januara, slijedi povratak na Kipar.

"Znam koliko svakom igraču znači susret sa porodicom i zbog toga smo ove pripreme i zamislili iz dva dijela. Sledećih pet dana nećemo biti stalno zajedno, ali igrači i tada moraju da vode računa o ishrani, spavanju i cjelokupnom načinu života koji se očekuje od fudbalera Crvene zvezde", napominje makedonski stručnjak.

Zvezda je na Kipru odigrala dvije trening utakmice. U prvoj je pobijedila lokalnog drugoligaša Onisilos (3:1), a onda izgubila od šampiona Bugarske, Levskog iz Sofije (0:2).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC