• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Debakl Voše na pripremama, Partizan "snimao"

Remi i ubjedljiv poraz fudbalera Vojvodine - učinak je iz dvije prve kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji.

 Debakl Voše na pripremama, Partizan "snimao" Izvor: MONDO

Po pravom "pasjem vremenu", u uslovima koji su više odgovarali vaterpolo sportu nego fudbalu, dva kombinovana tima Vojvodine imala su provjere protiv brazilske ekipe Brazil stars (tim sastavljen od igrača koji traže inostrani angažman) i protiv rumunskog Temišvara, kojeg je Partizan izbacio iz Kupa UEFA.

U prvom meču, Vojvodina je igrala solidno i vodila do deset minuta prije kraja, kada su Brazilci izjednačili. Interesantno je da je za Vojvodinu u tom meču strijelac bio upravo jedan Brazilac - Leandro (23. minut).

Vojvodina je protiv Brazilaca igrala u sastavu: Kesić, Smiljanić, Pavlović, Karan, Lovrić, Tumbasević, Leandro, Maksimović, Stevanović, Lazetić, Đurovski, a ušao je i Medojević.

Drugi meč, Vojvodina je igrala u mnogo jačem sastavu, ali je pretrpila ubjedljiv poraz - 3:0. Igrali su: Brkić, Kizito, Mijatović, Đurić, Lakić, Popović, Buač, Tadić, Stjepanović, Pantelić i Hucišvili.

U igru nisu uzalili Danijel Aleksić, Nenad Stojanović, Vlatko Gorzdanoski i Dragan Mrđa, koji je ranije tokom dana izjavio da bi rado ostao u Vojvodini još šest mjeseci.

Trener Ljupko Petrović bio je prilično iznerviran, ne toliko zbog rezultata, već zbog toga što je oba meča Vojvodina završila sa desetoricom igrača na terenu (u prvoj isključen Lovrić, u drugoj Mijatović), istakavši da je to nedopustivo za prijateljske i pripremne utakmice.

Inače, kontrolne utakmice Vojvodine u Antaliji gledao je i sportski direktor Partizana Ivan Tomić, koji je tako još jednom pokazao da novosadski klub vidi kao najvećeg rivala u šampionskoj trci.

(MONDO - na fotografiji: jedan od terena u Antaliji)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC