• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahim Gaj: Vraćam se u Zvezdu...kad oni odu

Gaj napušta Zvezdu zbog Den Tane i Ivića, ali poručuje da će se vratiti čim oni odu. "Osjećam se kao da me majka rodila u Zvezdi", kaže Senegalac.

 Ibrahim Gaj: Vraćam se u Zvezdu...kad oni odu Izvor: MONDO

Senegalac Ibrahim Gaj razmišljao je o tome da fudbalsku karijeru završi u Crvenoj zvezdi, ali...(Ne)očekivano, Gaj od ove zime više neće nositi crveno-bijeli dres, ali poručuje da će se vratiti kad odu oni koji sada vode klub!

"Do dolaska novog rukovodstva, bilo mi je sjajno u Zvezdi, kao u bajci. Dobio sam sve od Zvezde i mislim da sam vratio pošteno na terenu...Odlazim zbog predsjednika-konobara Dena Tane i (sportskog direktora) Ilije Ivića!", ogorčen je Gaj.

U posljednjoj izjavi za beogradske sportske medije uoči odlaska u Saudijsku Arabiju, na potpisivanje ugovora sa Al Ahlijem, senegalski defanzivac ističe da su Den Tana i Ivić "jedini krivci za njegov odlazak iz Zvezde".

Međutim, ni on ne može da objasni zašto je to tako i zašto mu se direktor Ivić nikada nije obratio poslije "vječitog derbija" protiv Partizana (0.2) i njegovo sukoba sa Portugalcem Moreirom poslije kojeg je isključen.

"Kad je došao (Ivić u Zvezdu) samo je rekao 'ćao' i ništa više. Sa njim nisam pričao od derbija do sada. Da li to zbog derbija ili je nešto drugo u pitanju stvarno ne želim da razmišljam. Znam samo da sa tim čovjekom ne mogu da sarađujem i ne želim više nikada da ga vidim u životu! Kada je došao u klub javljali smo se jedan drugom, a onda je on digao nos. U posljednje vrijeme sam gledao da idem desno kad on krene lijevo i obrnuto", kaže Gaj.

Ljepše mišljenje nema ni o predsjedniku Crvene zvezde Den Tani. "Zvezda može da ima boljeg predsjednika od njega, on kao da nikada nije igrao fudbal. Čovjek se ne razumije u fudbal i smiješno je sve što priča o tome. Više sam ga gledao na televiziji nego uživo i uvijek mi je izgledao kao veseli, pijani čovek koji nije upućen u fudbalska zbivanja".

Ipak, ako zanemari ta dva imena, Gaj kaže da će mu Zvezda uvijek ostati u srcu i da bi volio da se vrati jednog dana. "To što su pojedinci odlučili da nisam više potreban, ne može da izbriše lijepe trenutke koje sam doživio u Crvenoj zvezdi. Iskreno, osjećam se kao da me majka rodila u Zvezdi, toliko mi je bilo dobro. I dalje želim da završim karijeru u Zvezdi. Kada bi njih dvojica otišla iz kluba, dan kasnije bih se vratio. Zato vjerujem da je ovo do viđenja, a ne zbogom".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC