• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blan na klupi Bordoa do 2011.

Francuski stručnjak Loran Blan potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Bordoom, na čijoj će klupi ostati do 2011. godine.

 Blan na klupi Bordoa do 2011. Izvor: MONDO

Rukovodstvo kluba sa stadiona "Šaban Dalma" jako je zadovoljno Blanovim radom, zbog činjenice da su na drugom mjestu prvenstvene tabele, i prvi put poslije sedam sezona dominacije Liona, imaju priliku da se bore za titulu.

"Vrlo smo impresionirani njegovim rezultatima i načinom rada. Znamo ga kao igrača tokom karijere, poznajemo njegov karakter, temperament i sigurni smo da je Blan pravi čovjek za posao. On je jedini koji može da sruši Lion", rekao je predsjednik Bordoa Žan Luis Trio.

Otkako je 2007. godine preuzeo klupu "žirondinaca" od Brazilca Rikarda Gomeša, Blan je ostvario impresivan učinak od 46 pobjeda, 17 remija i 19 poraza.

Igračku karijeru Blan je počeo u Monpeljeu, a potom je nastupao za Barselonu, Olimpik iz Marseja i Inter, da bi se 2003. oprostio od aktivnog igranja u dresu Mančester Junajteda.

Blan (43) je za reprezentaciju Francuske odigrao 97 utakmica i sa "trikolorima" osvojio prvenstvo svijeta 1998. i šampionat Evrope dvije godine kasnije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC