• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti napao Murinja

Trener Milana Karlo Anćeloti oštro je kritikovao Žozea Murinja, rekavši da šef struke Intera nema nimalo poštovanja za italijanski fudbal.

 Anćeloti napao Murinja Izvor: MONDO

Na nedeljnoj utakmici protiv Sampdorije, sudija Domeniko Ćeli pokazao je šefu struke Intera crveni karton zbog burnih protesta protiv njegovih odluka.

Na konferenciji za štampu poslije utakmice Murinjo je rekao da Ćeli očigledno nema dovoljno iskustva da sudi utakmice Serije A i da se zbog toga plašio da sankcioniše prekršaje igrača Sampdorije.
"Ne verujem da se Ćeli plašio da donosi prave odluke. Način na koji Murinjo iskazuje nezadovoljstvo jasno pokazuje da on uopšte nema poštovanja prema arbitrima i Ćeli je potpuno pravilno postupio kada mu je pokazao crveni karton", rekao je Anćeloti.

Prema njegovim riječima, zadatak trenera je da pomogne sudiji koji je pod pritiskom, a ne da mu dodatno otežava situaciju.

"Kada vidi da je sudija pod pritiskom, trener mora da mu pomogne kako bi taj pritisak bio što manji. Priznajem da ni ja to ponekada nisam radio i treneri su krivi zbog toga što u ključnim trenucima ne pomažu arbitrima", rekao je Anćeloti.

Poslije pobjede protiv Sampdorije, Murinjo je posredno optužio arbitre da su u zavjeri protiv njegovog tima.

"Ćeli je čitavo vrijeme sudio protiv nas, jer se plašio da ga komesar za sudjenje Pjerluidji Kolina, koji je gledao utakmicu, ne optuži da nam je pomagao. Produžio je utakmicu za šest minuta, a mogu da garantujem da bi je produzio za samo dva minuta da je bilo neriješeno", rekao je Murinjo.

Portugalac je bio još eksplicitniji, dodavši da je Inter pobijedio "uprkos svemu što je radio sudija", a potom je iznio teške optužbe na račun arbitara.

"Mi smo pobijedili Romu golom iz ofsajda i to je postao nacionalni skandal. U subotu Fiorentini protiv Juventusa nije dosudjen čist penal kada je Olaf Melberg srušio Stevana Jovetića, a Filip Mekses je postigao gol za Romu iz ofsajda pa niko nije reagovao", rekao je Murinjo.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC