• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Partizana od Kluža, još puno rada do LŠ

Rumunski šampion Kluž bolji od srpskog šampiona Partizana na pripremama u Antaliji - 1:0.

 Poraz Partizana od Kluža, još puno rada do LŠ Izvor: MONDO

Učesnik Lige šampiona, za koji je igrao i doskorašnji golgeter Voždovca Rade Veljović, materijalizovao je bolju igru u drugom dijelu, sjajnim golom Traorea (makazice) u 78. minutu.

Prvo poluvrijeme bilo je odlično, s obzirom na to da su obje ekipe na pripremama i da su "noge teške", kako to fudbaleri vole da kažu. Otvorena igra na obje strane, po neki žustriji start, prilike...

Kluž je ekipa sastavljena od Južnoamerikanaca i Rumunima i riječ je o vrlo kvalitetnom i iskusnom sastavu.

Slaviša Jokanović je u prvih 45 minuta izveo ovaj sastav: Mladen Božović, Stević, Đorđević, Gavrančić, Brezančić, Fejsa, Moreira, Vujović, Ljajić, Vašington, Dijara.

Visoki Brazilac, Vašington da Silva bio je najagilniji igrač crno-bijelih u prvom dijelu, imao je i nekoliko prilika, a najbolju početkom meča, kada je na odličan centaršut Nikole Vujovića, Partizanov "Ajs Nigrutin", šutirao glavom sa šest-sedam metara, a golman Kluža nekako uspio da sačuva mrežu.

Najviše problema odbrani Partizana stvarao je plavokosi Deak. Koji minut poslije šanse Vašingtona, ljevonogi Daek izbacio je fintom nekoliko defanzivaca crno-bijelih, ali je njegov udarac završio pored stative.

Sredinom prvog dijela Veljović je odlično šutirao glavom poslije prekida, ali je lopta otišla iznad prečke.

Dobru akciju izveli su Adem Ljajić i Vašington krajem prvog poluvremena. Ljajić je proigrao Brazilca koji je utrčavao, ali je uspio samo da uplaši odbranu Kluža.

Drugo poluvrijeme pripalo je Klužu. Drugi sastavi na terenu i drugačija slika. Tim Partizana u nastavku bio je: Radosavljević, Obradović, Stevanović, Kosorić, Knežević, Fejsa, Petrović, Tomić, Pereplotkins, Bogunović, Brana Ilić.

Partizanovi, uslovno rečeno, "rezervisti", odolijevali su napadima Kluža, ali do 78. minuta, klada je Traore makazicama prevario Aleksandra Radosavljevića. Imao je rumunski tim još nekoliko prilika do kraja (Traore i Ruiz), a veliku priliku za izjednačenje u finišu utakmice promašio je Brana Ilić, koji nije najbolje reagovao poslije odbitaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC