• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Borac sa osam pojačanja

Banjalučki Borac u proljećnom dijelu sezone jurišaće ka vrhu tabele Premijer lige BiH sa osam novih igrača.

 Novi Borac sa osam pojačanja Izvor: MONDO

Pred odlazak na pripreme u tursku Antaliju na Gradskom stadionu u utorak je zvanično predstavljeno osam pojačanja, kao i dva igrača koja su produžila vjernost crveno-plavima.

Novi - stari igrači Borca su Darko Ljubojević, Marko Maksimović i Miloš Babić koji su potpisali ugovor sa najvećim banjalučkim klubom na godinu i po.

Osim njih Borac je doveo i Ognjena Kremenovića, Ognjena Damjanovića, Branko Ojdanić vraćen je sa pozajmice iz Župe, Nenad Novaković došao je iz čačanskog Borca na šestomjesečnu pozajmicu.

Junior Vladan Gračanin potpisao je prvi profesionalni ugovor, a dobar posao ove zime uprava Borca zaokružila je produženjem ugovora sa Sašom Kajkutom i Stojanom Vranješom.

„Ekipa sa ovim imenima zaslužuje respekt ostalih ekipa u ligi. Ovo je jedan korak u pripremama za sljedeću sezonu kada će Borac ići na jedno od prva tri mjesta“, rekao je predsjednik Nadzornog odbora Branislav Bogićević.

Borac je uspio da realizuje plan dovođenja nekoliko svojih bivših igrača, a time su osim uprave zadovoljni i povratnici u crveno-plavo jato.

„Izuzetno sam srećan što sam se vratio kući u Banjaluku. Ovo je dobar potez i za mene i za Borac. U klubu se u posljednje vrijeme dešavaju pozitivne promjene, atmosfera u svlačionici je odlična, imamo dobru ekipu i trudićemo se da u nastavku sezone ostvarimo što bolji rezultat“, rekao je Darko Ljubojević.

Fudbaleri Borca uspješno su završili prvi dio priprema u Banjaluci, a u četvrtak putuju na pripreme u tursku Antaliju gdje će do 13. februara trenirati i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

„u 12 radnih dana odradili smo 21 trening i odigrali jednu prijateljsku utakmicu. Napravili smo dobru podlogu i slijedi nadogradnja u Antaliji. Akcenat ovog dijela priprema biće na tehničko-taktičkom uigravanju ekipe koja će se ikristalisati kroz kvalitetne utakmice“, rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

Protivnici Borca u Turskoj biće Ural (Rusija), Vil (Švajcarska), Busan (Koreja), Odra (Poljska) Zarija (Ukrajina) i Kargumurec (Rumunija).

Jagodić ističe da je cilj Borca da u proljećnom dijelu sezone napravi pomak ka vrhu tabele, a ako mu se ukaže prilika crveno-plavi neće propustiti priliku da se bore za mjesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja.

„Borac je sa 20 bodova mnogo udaljen od Evrope i drago mi je da je toga i uprava svjesna. Niko nije rekao da moramo, ali niko nije rekao ni da nećemo da se borimo za Evropu. Bio bih prezadovoljan ako napravimo pomak ka vrhu, a da li ćemo izboriti neko od mjesta koje vode u kvalifikacije za evropska takmičenja vidjećemo na kraju sezone“, dodao je Jagodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC