• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robinjo optužen za silovanje

Brazilac Robinjo ponovo je u centru pažnje ostrvskih medija i to zbog optužbi za silovanje tinejdžerke.

 Robinjo optužen za silovanje Izvor: MONDO

Napadač Mančester sitija priveden je i saslušan zbog sumnji da je 14. januara silovao jednu studentkinju u noćnom klubu u Lidsu, nakon čega je pušten uz kauciju, prenose britanski mediji.

Studentkinja je ispričala policiji da je izašla sa prijateljicama u klub, poznat kao mjesto okupljanja poznatih fudbalera, a silovanje se navodno desilo poslije ponoći.

Ona nije odmah zatražila pomoć policije već je silovanje prijavila sljedeći dan, nakon čega je podvrgnuta medicinskim pregledima, a policija je zaplijenila i snimke kamera za video-nadzor kluba.

Robinjov portparol Kris Natanijel saopštio je da je Brazilac priveden, ali i demantovao je sve optužbe protiv zvijezde Mančester sitija.

“Možemo potvrditi da je Robinjo saslušan u policiji u okviru istrage. On odbacuje sve optužbe za krivično djelo i sa zadovoljstvom će sarađivati sa policijom ako bude potrebno”, saopštio je Natanijel na Robinjovom zvaničnom sajtu.

Brazilac se vratio treninzima i danas bi se trebao naći u sastavu marka Hjuza za meč sa Njukaslom.

Robinjo je prije osam dana iznenada napustio trening kamp Mančester sitija na Tenerifima i otišao u rodni Brazil zbog, kako je rekao, porodičnih razloga.

"Uvjerio sam ljude u klubu da sam morao u Brazil iz porodičnih razloga. Vratiću se u klub i nadam se da ćemo uskoro riješiti ovo pitanje", saopštio je Robinjo na svom sajtu.

Iako “građani” nisu htjeli da saopšte koliko je Robinjo kažnjen zbog kršenja klupske discipline, mediji su iskopali informaciju da će Brazilac u klupsku kasu morati da ostavi 214.000 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC