• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Ronaldo nije isfoliran i umišljen

Kristijano Ronaldo pozitivno je iznenadio Zorana Tošića koji u Mančesteru doživljava najlepše trenutke u svom dosadašnjem životu.

 Tošić: Ronaldo nije isfoliran i umišljen Izvor: MONDO

Debi za Mančester junajted bilo je ostvarenje njegovih fudbalskih snova, a sada želi da ostavi dublji trag.

O prvim danima u Mančesteru, Tošić priča ushićeno, a u intervjuu "Svetu" prenosi utiske o saigračima, navijačima i životu u engleskom gradu.

Kristijano Ronaldo ga je pozitivno iznenadio.

"I ranije sam znao da je Kristijano odličan fudbaler, trenutno najbolji na svijetu, a sad sam se uvjerio i da je sjajan čovjek. Često se šalimo na moj, njegov ili tuđ račun. Za razliku od trenera Aleksa Fergusona, koji me zove po imenu, Ronaldo me zove po prezimenu - Tošić. Uprkos predrasudama koje ga prate, iz prve ruke mogu da kažem da je Kristijano sve samo ne isfoliran, umišljen i nepristupačan. Štaviše, često vodimo konverzaciju na njegovu inicijativu. Pretpostavljam da se sjeća kako je njemu bilo kad je došao u Mančester, u novu sredinu, pa se trudi da mi olakša", kaže "Bambi".

U Mančester junajtedu "zadužio" je dres sa brojem 14, a bili su mu ponuđeni i 25 i 27. "Odlučio sam se za 14, jer taj broj u mom slučaju ima simboliku. Dok sam igrao u Banatu nosio sam upravo 'četrnaesticu'".

Iako solidno govori engleski jezik, Mančester ništa nije prepustio slučaju, pa je Tošiću angažovao profesora.

Tošić je u Mančesteru sa djevojkom Dijanom. Nedavno su se uselili u stan u elitnom naselju u predgrađu, koji je dobio od kluba, a uskoro treba da dobije i automobil "mercedes c220".

Sa Dijanom je u vezi godinu i po dana. "Dijana ne propušta nijednu moju utakmicu i mnogo mi znači kad je na tribinama. Svaki gol koji postignem posvećen je upravo njoj", kaže Tošić, ne želeći da otkriva da li će se uskoro vjenčati.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC