• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA: Dinamu, ipak, tri meča bez navijača

Discplinska komisija UEFA promijenila je prvobitnu kaznu zagrebačkom Dinamu zbog divljanja navijača na evropskim mečevima.

 UEFA: Dinamu, ipak, tri meča bez navijača Izvor: MONDO

Zbog izgreda koje su "Bed Blu Bojsi" pravili na duelima Lige UEFA sa Totenhemom u Engleskoj, Udinezea u Italiji, kao i na meču portiv Spartaka u Zagrebu, Dinamo će umjesto 200.000 evra, koliko je bila prvobitna kazna, igrati jedan meč na Maksimiru bez prisustva publike, a zatim i na dva gostovanja nastupaće bez pomoći svojih fanova.

Predsjednik Disciplinske komisije UEFA Tomas Partl još je naložio da zagrebački klub uplati u kasu evropske kuće fudbala 50.000 evra i tako promijenio prvobitnu kaznu izrečenu u decembru, koja se smatra najvećom novčanom sankcijom u istoriji fudbala.

Partl je dodao da će Dinamo, ukoliko njegovi navijači ponove incidente u naredne četiri godine, morati da igra još jedan duel bez prisustva publike.

"Jako smo žalosni što je odluka usmjerena na sve navijače, a ne samo na mali dio onih koji prave nerede. Ovo je strašno za sve istinske ljubitelje kluba i igrače, jer možete zamisliti kako je igrati pred praznim tribinama, a te utakmice će možda odlučivati o plasmanu u Ligu šampiona, izjavio je hrvatskim novinarima Damir Vrbanović, direktor Dinama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC