• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH bez protivnika, selektor i igrači ogorčeni!

Miroslav Ćiro Blažević i reprezentativci BiH razočarani su što FS BiH nije uspio da pronađe protivnika za FIFA termin 11. februara.

 BiH bez protivnika, selektor i igrači ogorčeni! Izvor: MONDO

"Trener svih trenera" rekao je za "Press RS" da je BiH dotakla dno i da bi bilo najbolje da sve ide u "tri lijepe…"
"Ovima u savezu je važnije ko će biti generalni sektretar nego da li će reprezentacija imati protivnika pred odlučujuće susrete u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Sramota", ogorčen je Blažević.

Kapiten selkecije BiH Emir Spahić izjavio je da ga je sramota pričati da FS BiH nije u stanju da pronađe rivala za prijateljsku utakmicu.

"Nigdje na svijetu nisam vidio da neki fudbalski savez ne može naći protivnika za utakmicu. Sramota me me reći da ne možemo ugovoriti utakmicu. Ovo nije prvi put. Nisu bezveze nastradali Meho Kodro i Elvir Bolić. Ovi što vode FS BiH, idu iz greške u grešku. Umjesto da nam obezbijede da normalno radimo, prave nam probleme. Oni nisu ništa. Samo gledaju kako će nekoga prevariti", rekao je Spahić za "Dnevni avaz".

Napadač Olimpik Liona Miralem Pjanić takođe nije skrivao razočarenje jer BiH neće imati test utakmicu pred ključne susrete kvalifikacija za Mundijal protiv Belgije (28. marta i 1. aprila).

"Trebala nam je ta utakmica. Treninzi su jedno, ali je utakmica, ipak, utakmica. Tu se vide svi kvaliteti, ali i slabosti", rekao je Pjanić.

Vezista Volfsburga Edin Džeko nije iznenađen činjenicom da je BiH ostala bez protivnika.

"To je već postalo normalno. Izgleda da nam utakmice s Belgijom ‘nisu bitne’. Kao da se neko trudi da što prije završimo kvalifikacije. Ne znam šta drugo da kažem osim - naša posla", rezgniran je Džeko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC