• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Burze i Subašića na Kipar!

Štoperu Pekariću, za kojeg se od ranije znalo da nije u konkurenciji za proljećni dio sezone, pridružili su se Burzanović i Subašić.

 Zvezda bez Burze i Subašića na Kipar! Izvor: MONDO

Sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić i šef stručnog štaba Čedomir Janevski u petak su preko klupskog sajta saopštili odluku da ta trojica fudbalera ne putuju sa ekipom na drugi deo priprema, koji će biti sproveden u staroj bazi crveno-belih na Kipru.

U objašnjenju je navedeno da reprezentativci Crne Gore, odnosno Azerbejdžana, u dogovoru sa klubom očekuju inostrane aganžmane i da će vrlo brzo biti poznato gde će nastaviti karijeru.

Slična je priča i sa Pekarićem, koji je dobio odrešene ruke u izboru nove sredine.

Subašić je na Marakanu stigao leta prošle godine, a zanimljivo je da će njegovim odlaskom Zvezda ostati bez ijednog domaćeg igrača u napadačkoj liniji!

Za mesta u timu konkurisaće Makedonac Tričkovski, Brazilci Kleo i Fereira, Kongoanac Some, Kamerunac Oumaru i Južnoafrikanac Parker.

Burzanović, koji je pre dve godine doveden iz podgoričke Budućnosti kao veliko pojačanje, opravdao je očekivanja i nadimak "Burzo Maradona" samo u prolećnom delu sezone 2006/07, kada je doprineo osvajanju prvenstva i nacionalnog Kupa.

Još tri potpisa

Crveno-bijeli su u petak potpisali ugovore sa posljednjom trojicom od devet pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Nemanja Pejčinović (22 godine) obavezao se na vjernost do juna 2012, a Mohamed Aval Isah i Bernard Parker do januara 2013.

Prethodna dva dana ugovore su potpisali Ognjen Vranješ, Đorđe Tutorić, Fereira Roso, Ivan Gvozdenović, Abubakar Oumaru i Džeferson Da Silva.

Na drugi dio priprema, od 31. januara do 14. februara, otputovaće ukupno 24 fudbalera i četvorica golmana. U stručnom štabu se pored Janevskog nalaze treneri Siniša Gogić i Aleksandar Kristić, trener golmana Srđan Maksimović i kondicioni trener Bata Radulović.

Let za Larnaku zakazan je za subotu u 17.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC