• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUNDES: Bajern pao u Hamburgu

Hrvatski internacionalac Mladen Petrić presudio je Bajernu u prvoj utakmici proljećnog dijela Bundes lige.

 BUNDES: Bajern pao u Hamburgu Izvor: MONDO


Hamburg je minimalnom pobjedom u jednom od derbija sezone izbio na čelo tabele sa 36 bodova, po jednim više od Bajerna i Hofenhajma, koji u subotu dočekuje Kotbus.

Osmi trijumf iz devet mečeva na domaćem terenu HSV-u je donio Petrić, koji je u 44. minutu prisebno reagovao i iz neposredne blizine smjestio loptu u mrežu. Odbrana Bajerna nije otklonila opasnost poslije kornera, sa dvadesetak metara je tukao Jarolim, a golman Rensing samo uspio da odbije...

U drugom poluvremenu viđen je spektakularan fudbal, sa velikim brojem šansi pred oba gola, ali je rezultat ostao nepromijenjen.

Titulu "mister promašaj" ponijeće centarfor Bavaraca Luka Toni, koji je u 69. minutu glavom tukao pored stative i nemoćnog golmana Rosta, kada je cijeli stadion već vidio loptu u mreži.

Prethodno je Petrić propustio da duplira svoj učinak, pogodivši stativu (to je učinio i Pjotr Trohovski na početku utakmice), dok su šutevi Tonija i Miroslava Klosea "skidani" sa gol-linije Hamburga.

U ostalim utakmicama 18. kola sastaće se Keln - Volfsburg, Borusija Dortmund - Bajer Leverkuzen, Hanover - Šalke, Herta - Ajntraht, Štutgart - Borusija Menhengladbah (subota), Bohum - Karlsrue i Verder - Arminija (nedjelja).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC