• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA odlaže debi Subotića za Srbiju?

Štoper Borusije iz Dortmunda spreman je da debituje za “orlove”, ali još čeka dozvolu FIFA.

 FIFA odlaže debi Subotića za Srbiju? Izvor: MONDO

Neven Subotić izabrao je da igra za seniorsku reprezentaciju Srbije, sa Terazija je dokumentacija poslata u Svetsku kuću fudbala, planirano je da debituje za "orlove" 10. februara, ali...

"Još nisam siguran da će biti tako", izjavio je defanzivac Borusije iz Dortmunda za "Sport".

"Nadam se da nema problema, ali ipak, FIFA se i dalje ne izjašnjava. Čudi me da oklijevaju sa izdavanjem dozvole, imajući u vidu da je srpska federacija preduzela sve potrebne korake kako bih se stavio na raspolaganje selektoru Radomiru Antiću. Dok se to ne riješi, preostaje mi da čekam, ništa drugo", dodao je jedan od najperspektivnijih fudbalera Evrope na poziciji štopera, koji se krajem prošle godine opredijelio za dres Srbije, iako je nastupao za mlađe kategorije SAD.

Antićev poziv za turnir na Kipru, na kojem će pored srpske i selekcije domaćina učestvovati još Slovačka i Ukrajina, ne bi trebalo da dođe u pitanje, bez obzira da li će FIFA donijeti zvaničnu odluku do tada.

"Da, Antić će me pozvati, doći ću. Nema sumnje, biće mi zadovoljstvo da se sretnem sa srpskim reprezentativcima, da ih upoznam i sa njima treniram, pa još ukoliko budem smio da igram protiv Kiprana...", nada se Subotić, momak koji je rođen u BiH, a koji se potom sa porodicom od selio u Njemačku, pa Ameriku.

Subotić je sa klubom bio na zimskim pripremama u Marbelji, gdje se sreo sa selektorom Antićem.

"Dotakli smo mnogo tema..."

Ljubitelji Bundeslige u Srbiji, kao i ostali navijači širom Evrope, tek su ove sezone upoznali Nevena Subotića, koji je prošlog ljeta stigao u Dortmund iz Majnca. Odmah je izborio mjesto startera u odbrani, ali je svojom visinom, snagom i skokom došao do cifre od pet golova u jesenjem dijelu Bundeslige, koja se nastavila u petak duelom Hamburga i Bajerna.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC