• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Đavoli progutali i karamele

Aktuelni šampioni nastavili su pobjedinički niz pošto su savladali Everton 1:0.

 PREMIJER: Đavoli progutali i karamele Izvor: MONDO

Golman “đavola” Edvin van der Sar popravio je rekord, pošto je i poslije meča sa Evertonom ostao nesavladan. Tako da holandski veteran 1122 minuta nije primio gol, odnosno nije savladan u proteklih 12 mečeva.

Tvorac pobjede nad Evertonom bio je Kristijano Ronaldo, koji je bio precizan sa penala u finišu prvog poluvremena. Novim trijumfom Mančester se osamio na vrhu tabele sa pet bodova više i utakmicom manje od Čelsija i Liverpula, koji će u nedelju ukrstiti koplja na Enfildu.

Nemanja Vidić je na svom nivou odigrao meč, dok Zoran Tošić nije bio u protokolu.

Arsenal je još jednom razočarao navijače remizirajući bez golova sa Vest Hemom na "Emirejtsu" u meču 24. kola Premijer lige.

Poslije remija sa Evertonom u prošlom koju do kojeg su došli u posljednjim sekundama, ekipa Arsena Vengera ponovo je na konto upisala samo bod.

"Čekićari" su u sudijskoj nadoknadi prvog dijela mogli i do pogotka, ali je Kliši izbio loptu sa gol-linije nakon pokušaja Kolinsa, koji je to isto učinio u nastavku spriječivši pogodak Turea.

Emanuel Adebajor imao je u 63. minutu odličnu priliku da riješi meč, ali je njegov pokušaj poslije centaršuta Sanje završio pored gola.

Ekipa Arsena Vengera je ostala na pet bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Aston Vilom ,koja je takođe odigrala 0:0 Viganom.

Veliko iznenađenje napravio je Stouk, koji je uspio da na svom stadionu "Britanija" pogotkom Bitija savlada Mančester siti iako je od 37. minuta imao igrača manje.

Rori Delap je tada napravio je glupost, udario je Robinja zbog čega je zaradio crveni karton, a sudija Etkinson mogao je mirne duše u svlačionicu poslati i Brazilca koji je sa zemlje uzvratio.

Totenhem je poražen na gostovanju Boltonu, pa je ostao na samo dva boda od poslednjeplasiranog Vest Bromvič Albiona koji je uspio da otkine bod Halu - 2:2.

Podjelom bodova završen je i duel Midlzbroa i Blekburna, a Fulam je rutinski savladao Portsmut uz dva gola rezerviste Erika Nevlanda.

REZULTATI 24. KOLA:

Stouk - Mančester Siti 1:0 (1:0)
(Biti 45+5)

Midlsbro - Blekburn 0:0

Arsenal - Vest Hem 0:0

Aston Vila - Vigan 0:0

Bolton - Totenhem 3:2 (1:0)
(Pujgrenije 31, Dejvis 64, 87 - Bent 72, 74)

Fulam - Portsmut 3:1 (1:0)
(Džonson 14, Nevland 71, 80 - Nadžent 84)

Hal - WBA 2:2
(Mendi 44, Fegen 69 - Simpson 53, Brant 72 penal)

Mančester j. - Everton 1:0 (1:0)
(K.Ronaldo 44penal)

Nedelja:

Njukasl - Sanderlend (14.30)
Liverpul - Čelsi (17.00)

TABELA: Mančester j. 53, Čelsi 48(-1), Liverpul 48(-1), Aston Vila 48, Arsenal 43, Everton 37, Vigan 33, Vest Hem 33, Fulam (-2) 29, Mančester siti (-1) 28, Hal 28, Bolton 27, Sanderlend (-1) 26, Totenhem 24, Portsmut (-1) 24, Stouk 24, Njukasl (-1) 23, Blekburn (-1) 23, Midlsbro 23, VBA 22.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC