• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Torcida otjerala Mamića u Antaliji

Grupa navijača Hajduka nije dozvolila prvom čovjeku Dinama Zdravku Mamiću da prisustvuje pripremnoj utakmici splitskih "bilih".

 Torcida otjerala Mamića u Antaliji Izvor: MONDO

Rivalstvo klubova može da bude podsticajno za kvalitet fudbala, ali se ne smije ići u bolest. A navijači na Balkanu često znaju da pretjeraju u emocijama.

To se posebno odnosi na navijače dva najveća fudbalska kluba u Hrvatskoj - splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama. Najnoviji primjer zagriženosti dogodio se u Antaliji, gdje su ekipe oba kluba na pripremama.

Naime, grupa navijača Hajduka nije dozvolila prvom čovjeku Dinama Zdravku Mamiću da prisustvuje jednoj pripremnoj utakmici splitskih "bilih". "Nema ulaza, nema ulaza", uzvikivali su pripadnici Torcide i tako spriječili Mamića da gleda velikog rivala, prenosi SOS Kanal.

Mamić je, inače, dao intervju srpskim medijima u Antaliji, u kojem je između ostalog govorio i o rivalitetu Dinama i Hajduka, rekavši upravo da je i jednima i drugima neophodno rivalstvo, ali u granicama normalnog, kao i da se mora stati na put "šačicama" huligana u Zagrebu, Splitu, Beogradu...

Incident se dogodio uoči meča Banjika i novosadske Vojvodine, koja je takođe na pripremama u Antaliji i deli hotel sa "hajdukovcima".

Tordicaši su i tu "zablistali" - u nekoliko navrata su uzvikivali: "Ubij Srbina", ali se sve završilo na verbalnim prijetnjama.

Inače, Hajduk i Dinamo, koji vode veliku bitku ove sezone za titulu, sastaju se baš u 1. kolu nastavka hrvatskog fudbalskog prvenstva u Splitu, 22. februara, dakle dan nakon velikog srpskog fudbalskog derbija između Partizana i Crvene zvezde.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC