• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Tores srušio Čelsi

Fernando Tores postigao je dva gola u samom finišu derbija sa Čelsijem za pobjedu "redsa" 2:0 i praktično izbacio "plavce" iz šampionske trke.

 PREMIJER: Tores srušio Čelsi Izvor: MONDO

Ekipa Rafaela Beniteza još jednom se pokazala kao kobna za “plavce” koji definitivno nisu ona ekipa iz vremena Žoze Murinja koja je harala Premijer ligom.

U devetom kolu Premijer lige u oktobru “redsi” su savladali Čelsi na Stamford Bridžu 1:0 golom Ćavija Alonsa i tako prekinuli njihov niz od 86 utakmica bez poraza kod kuće, a novim porazom Čelsi je sve dalje od šampionske titule za koju se sada bore Liverpul i Mančester.

Liverpul je do velikog trijumfa na Enfildu došao potpuno zasluženo iako su gosti posljednjih pola sata igrali sa igračem manje jer je Lampard isključen zbog preoštrog starta na Masherana.

“Redsi” su napadali tokom čitavog meča, Čelsi se branio pokušavajući da nešto uradi iz kontranapada, a onda u samom finišu utakmice Čeh je konačno kapitulirao.

Fabio Aurelio odlično je centrirao sa lijeve strane, a Tores se odlično snašao pored Aleksa i glavom matirao Čeha za erupciju oduševljenja na Enfildu.

Uzdrmani Čelsi očajno je jurnuo u napad u nadi da mogu iščupati bar bod, ali njihove traljave pokušaje kaznio je ponovo Tores svojim četvrtim golom u isto toliko utakmica protiv Čelsija.

Pobjeda “redsa” mogla je biti i ubjedljivija, ali su svoj gol u nekoliko navrata odličnim intervencijama spašavali Čeh i Aleks koji je na kraju ipak ispao tragičar utakmice.
Na drugoj strani Pepe Reina nije imao mnogo posla jer su fudbaleri Čelsija uputili tek dva šuta u okvir gola.

Osim isključenog Lamparda Čelsi bi u narednoj utakmici ili dve mogao ostati i bez Žoze Bosingve ukoliko zvaničnici FA na osnovu video-snimka kazne Portugalca zbog udaranja đonom Josija Benajuna što je promaklo sudiji Majku Rajliju.

U drugoj utakmici 24. kola igranoj u nedjelju Njukasl je remizirao 1:1 sa Sanderlendom na svom Sent Džejms parku i tako ostao na samo dva boda od dna tabele.

REZULTATI 24. KOLA:

Njukasl - Sanderlend 1:1 (0:1)
(Ameobi 68 penal - Sise 33)

Liverpul - Čelsi 2:0 (0:0)
(Tores 89,

Odigrano u subotu:

Stouk - Mančester Siti 1:0 (1:0)
(Biti 45+5)

Midlsbro - Blekburn 0:0

Arsenal - Vest Hem 0:0

Aston Vila - Vigan 0:0

Bolton - Totenhem 3:2 (1:0)
(Pujgrenije 31, Dejvis 64, 87 - Bent 72, 74)

Fulam - Portsmut 3:1 (1:0)
(Džonson 14, Nevland 71, 80 - Nadžent 84)

Hal - WBA 2:2
(Mendi 44, Fegen 69 - Simpson 53, Brant 72 penal)

Mančester j. - Everton 1:0 (1:0)
(K.Ronaldo 44penal)

TABELA: Mančester j. 53, Liverpul 51, Čelsi 48, Aston Vila 48, Arsenal 43, Everton 37, Vigan 33, Vest Hem 33, Fulam (-2) 29, Mančester siti (-1) 28, Hal 28, Bolton 27, Sanderlend 27, Totenhem 24, Portsmut (-1) 24, Stouk 24, Njukasl 24, Blekburn (-1) 23, Midlsbro 23, VBA 22.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC