• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić: Hoću u Ameriku, kao Bekam

Marko Pantelić "rešeta" protivničke mreže u Bundesligi, ali uprkos dobrim partijama, čini se da je došlo vrijeme za rastanak sa klubom iz Berlina.

 Pantelić: Hoću u Ameriku, kao Bekam Izvor: MONDO

Iako mu ugovor ističe u junu, za Pantelićeve usluge interesovanje su pokazali mnogi evropski klubovi.

"Uslove za novi ugovor sam postavio još prije 18 mjeseci, kada je cijela priča oko nastavka saradnje i počela. Nisam htio da popustim ni za pedalj, mada su ljudi iz kluba pokušavali čak i da me ucjenjuju. Vidjeli su da neću da promijenim stav, tako da su pregovori završeni", kategorično je izjavio Pantelić za "Novosti".

On kaže da nije isključiv u odluci da napusti njemački šampionat, ali da će svakako odabrati organizaciono moćan klub.

"Slobodan sam u izboru kluba. Mogu da biram, želim da napravim korak napred prelaskom u moćniju ekipu u svakom pogledu - organizaciono, igrački i finansijski. Igram sve bolje, tako je kod moje generacije. Evo i kum Stanković je kao mladić, glavna je poluga u Interu. I ja hoću da napravim još jedan veliki ugovor na tri godine, pa poslije da igram za svoju dušu".

Veliki broj klubova već se uveliko raspituje za napadača srpskog tima, između ostalih Roma, Fulam, Blekburn, Sevilja...

"Ima interesovanja, poziva i konkretnih ponuda. Nisam od onih koji preko noći donose odluke, imam nekoliko mjeseci da sve izvažem i izaberem, od Italije, Španije do Engleske. Svi su do daljeg u igri, a ko će da dobije trku, vidjećemo. Menadžeri znaju moje uslove, znaju ko može da plati, i vjerujem da ćemo svi na kraju biti zadovoljni. Ostaje mi da nastavim da dajem golove za Hertu, i sve dok sam i formalno njen član pružaću maksimum".

Pantelić polako razmišlja šta bi još volio da odradi, kako bi zaokružio fudbalsko poglavlje u životu.

"Želim da, poslije svega, zaigram fudbal u Americi! Kao Dejvid Bekam, a nemam ništa protiv da to bude u Los Anđelesu. Nisam od onih, koji čeznu za Dubaijem ili Katarom, mene vuče da se oprobam preko bare, prije penzije. Ne znam koliko je to iz ove perspektive realno i ostvarljivo. Čovjek uvijek treba da ima viziju i da teži ostvarenju cilj, pa možda se i meni posreći, da odem u Holivud", izjavio je Pantelić, koji je do sada u Bundesligi upisao 44 pogotka.

On nije propustio priliku da istakne dobru atmosferu u reprezentaciji i pohvali rad selektora Radomira Antića.

"Mislim da smo mi jedna velika porodica i da smo na istom zadatku. Antić je trener koji insistira na dobroj atmosferi i saradnji svih kada smo na pripremama. I iskreno, jedva čekamo novo okupljanje i nove utakmice na Kipru, da se uigramo i da selektor proba još neke dobitne kombinacije", dodao je Pantelić, koji je posle proslavljanja prvog gola nad Ajntarhtom stavio loptu pod dres i tako otkrio da će uskoro ponovo postati otac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC