• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri: Mesi kao Maradona!

"Ne želim da stavljam Leu dodatni pritisak, ali ponekad me podsjeća na Maradonu. Drugi gol Rasingu je identičan onom El Pibea protiv Belgije.

 Anri: Mesi kao Maradona! Izvor: MONDO

Napadač Barselone Tijeri Anri uporedio je Lionela Mesija sa naboljim argentinskim fudbalerom svih vremena Dijegom Armandom Maradonom.

Mesi je na nedeljnoj utakmici postigao oba gola protiv Santandera, a Barselona je dobila sa 2:1. Kod drugog pogotka, Mesi je sam prošao nekoliko igrača Santandera, prije nego što je zatresao protivničku mrežu.

"Ne želim da stavljam Lea pod dodatni pritisak, ali ponekad me podsjeća na Maradonu. Teško je porediti njih dvojicu, ali njegov drugi gol protiv Santandera podsjetio me je na onaj koji je 1986. godine Maradona postigao na meču sa Belgijom", objasnio je Anri u razgovoru za zvanični klupski sajt.

Taj Maradonin gol mnogi navijači smatraju jednim od najljepših pogadaka u istoriji Mundijala, jer je sam prošao gotovo kompletnu odbranu Belgije i savladao golmana, a Argentina je tada slavila sa 2:0 i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva u Meksiku.

"Mesi je ušao i promijenio stanje stvari na terenu. Svi znamo koje su njegove mogućnosti. On je trenutno najbolji igrač na svijetu i trebalo bi da budemo srećni što igra za Barselonu", izjavio je Anri.

Komentarišući svoj status u Barseloni, Anri je rekao da uživa u drugoj sezoni u tom klubu, nakon što je prethodna bila veoma teška.

"Sjajno se osjećam i veoma sam srećan. Dobri smo kao ekipa i to može da se vidi na svakoj utakmici. Postoji veliko zajedništvo i svi uživamo na terenu. Rotacije igrača koje pravi trener Gvardiola nam pomažu i svako poštuje njegov izbor", zaključio je Anri.

Poslije 21. kola u Primeri, Barselona zauzima prvu poziciju na tabeli sa 56 bodova, 12 više od Reala iz Madrida.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC