• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš ostaje i nije mu žao

Crvena zvezda će na proljeće napasti Partizan i Vojvodinu sa Nenadom Milijašom!

 Milijaš ostaje i nije mu žao Izvor: MONDO

Kapiten crveno-bijelih bio je na pregovorima u njemačkom Volfsburgu, maltene je bilo sve dogovoreno, ali negdje je zapelo. Zimski prelazni rok završen je 2. februara u ponoć, a Milijaš je sa Crvenom zvezdom na drugom dijelu priprema na Kipru.

"Drago mi je da ću nositi crveno-bijeli dres narednih šest mjeseci, a možda i poslije toga. Nisam sam uslovljavao klub da želim da odem. Postojala je mogućnost da odem i da karijeru nastavim u inostranstvu, a i da od mog transfera klub popravi finansijsku situaciju. Zvezda je odlučila da me zadrži, da pokušamo da osvojimo oba trofeja", izjavio je Milijaš za klupski sajt.

Kao i svi u Crvenoj zvezdi, ni Milijaš se nije odrekao trofeja, iako "vječiti rival" Partizan ima solidnu prednost od sedam bodova.

"Lično se ne zadovoljavam jednim trofejom, a sigurno da možemo da uzmemo oba. Ova ekipa vrijedi i nadam se da ćemo uspjeti i da ćemo imati bolju polusezonu, a da ćemo samim tim doći do prve pozicije. Poručio bih samo navijačima da budu uz nas u narednom periodu", poručuje Milijaš.

To što nije ove zime promijenio klub, za Milijaša nije problem i ne osjeća se demotivisano. Štaviše, kaže da će igrati još bolje.

"I dok je postojala mogućnost da odem, to se na mene nije odražavalo. Igram u Crvenoj zvezdi i jako je teško da odem u veći klub od Crvene zvezde. Odlazak u inostranstvo je odlazak iz drugog razloga, zbog čega svi naši igrači odlaze, a to je finansijski razlog. Crvenu zvezdu ne može niko da poredi sa klubovima koji su spominjani kao moja sledeća destinacija. Oni možda sada jesu u ovom trenutku na višem nivou, ali Zvezda je Zvezda", kaže kapiten Crvene zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC