• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam se (još) ne vraća u Galaksi

Engleski internacionalac Dejvid Bekam toliko se dobro uklopio u tim Milana, da će učiniti sve da u Italiji ostane barem do juna!

 Bekam se (još) ne vraća u Galaksi Izvor: MONDO

Potpredsjednik Milana Adrijano Galijani saopštio je da su Bekamovi advokati i čelnici Los Anđeles Galaksija počeli pregovore o mogućnosti produžetka ugovora o pozajmici slavnog fudbalera.

"Počeli su razgovori sa ljudima iz Galaksija, ali u ovom trenutku ne možemo da kažemo ništa konkretno", rekao je Galijani.

Bekam je početkom januara potpisao ugovor sa Milanom koji ističe u junu, ali su se "rosoneri" pismeno obavezali da će ga 9. marta pustiti da se vrati u Ameriku. Galijani, međutim, kaže da svi u klubu žele da engleski veteran ostane do kraja sezone.

"Bekam se za samo mjesec dana nametnuo kao jedan od vođa tima, ali mi ćemo ispoštovati dogovor ukoliko Galaksi ne pristane da ga pusti. Mi smo im ponudili dvije opcije - produženje pozajmice do juna, ili otkup njegovog ugovora", objasnio je Galijani.

Milan za sada nije ponudio Galaksiju konkretnu sumu novca, jer još uvijek nije poznato da li Amerikanci uopšte žele da razgovaraju o tome.

"Pregovori moraju da budu završeni do 8. marta. Ukoliko Galaksi bude spreman da nam izađe u susret, daćemo ponudu u zavisnosti od toga da li se radi o novoj tromjesečnoj pozajmici ili otkupu ugovora", rekao je Galijani.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC