• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman izviždan, prijete mu sankcije kluba

Iako se izvinio zbog nesportskog gesta na utakmici Liga kupa Francuske između Pari Sen Žermena i Bordoa Mateji Kežmanu slijede sankcije.

 Kežman izviždan, prijete mu sankcije kluba Izvor: MONDO

Klub iz Pariza je saopštio da će se o daljoj sudbini Kežmana odlučivati poslije sastanka na kojem će se naći igrač, trener i članovi uprave u petak.

Napadač "svetaca" je propustio dve sjajne prilike na meču koju je njegov tim izgubio kod kuće - 0:3.

Izviždan od domaćih navijača na "Parku prinčeva" u drugom poluvremenu je zamijenjen. Izlazeći sa terena, skinuo je dres, ljutito ga bacio na zemlju i otišao pravo u tunel ka svlačionici.

Odmah poslije utakmice se izvinio.

"Želim da se izvinim navijačima, treneru i igračima. Pogriješio sam. Možda se ništa slično nikada nije desilo ovdje, ali ja sam igrač jakog karaktera i preživljavam najteže momente otkako sam došao u Pariz", izjavio je Kežman.

Srpski napadač tvrdi da bacanje dresa nije bila ni posljedica odluke trenera Pola Le Gvena da ga zamijeni ni zvižduka sa tribina.

"Svi moraju da znaju da moj postupak nema nikakve veze sa klubom, navijačima ili majicom. Tako sam reagovao, jer sam ljut na sebe. Ne liči na mene da promašujem takve šanse i dobijem takvu reakciju navijača".

Kežman je dodao da se nije gore osjećao od kada je potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom.

"Znam da je mnogima teško da shvate ovo što govorim, ali to govorim iz srca. Ubuduće ću davati sve od sebe da se dokažem i pomognem klubu. Došao sam sa velikim ambicijama, kao veliki igrač sa velikom karijerom i žao mi je što su navijači vidjeli samo deset odsto od pravog Mateje Kežmana".

Međutim, bivši igrač Partizana, PSV-a, Čelsija, Atletiko Madrida i Fenerbahčea tvrdi da su okolnosti van terena takve da trenutno nije u mogućnosti da pruži maksimum.

"Nije to moja krivica. Ima drugih stvari u životu i kada se sve one ispreče, onda uslijedi ovakva reakcija. I dalje mogu da budem uspješan u ovom klubu, jer imam snažan karakter", zaključio je Mateja Kežman.

Trener Le Gven je najavio da će razgovarati o incidentu sa Kežmanom, koji nije pokazao "dovoljno poštovanja prema dresu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC