• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić zove Matića, Subotić se nada

Pohod na Južnu Afriku se za "orlove" nastavlja u 28. marta u rumunskoj Konstanci, ali će ekipa Radomira Antića prije toga imati provjeru na Kipru.

 Antić zove Matića, Subotić se nada Izvor: MONDO

U svrhu priprema za nastavak kvalifikacija za SP 2010. Srbija će 10. i 11. februara učestvovati na turniru na Kipru gdje će im prvi rival biti domaća reprezentacija, a zatim i jedan od ekipa iz drugog polufinalnog para, Ukrajina - Slovačka.

Radomir Antić će u petak objaviti spisak reprezentativaca na koje će računati na Kipru, a najavljeno je da će se osloniti na "stare snage", odnosno mahom igrače koji su iznijeli najveći teret u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Jasno je da na spisku neće biti Gojka Kačara, zbog povrede, a njegov saigrač iz Herte Marko Pantelić i vezista Intera Dejan Stanković su pod znakom pitanja, takođe zbog problema sa povredama.

Očekuje se da Antić pozove Nevena Subotića, štopera Borusije iz Dortmunda, iako je njegov debi za reprezentaciju Srbije neizvjestan, jer još nije dobio dozvolu od FIFA.

Takođe, na Antićevom spisku će se naći i Nemanja Matić. Vezista mlade reprezentacije i slovačkih Košica je već debitovao za "A" tim u prijateljskom meču sa Poljskom (0:1) krajem prošle godine u Beleku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC