• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Vidić prvi put fudbaler mjeseca!

Štoper Mančester junajteda Nemanja Vidić proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige u januaru.

 PREMIJER: Vidić prvi put fudbaler mjeseca!  Izvor: MONDO

Na zvaničnom sajtu prvenstva Engleske stoji da je priznanje namijenjeno najuspješnijem menadžeru proteklog mjeseca takođe završilo na Old Trafordu, u rukama ser Aleksa Fergusona.

U obrazloženju odluke navedeno je da su "nagrade svjedočanstvo Junajtedovog perfektnog početka takmičarske 2009. godine, tokom kojeg je ekipa postavila rekord u broju ligaških utakmica bez primljenog pogotka".

"Crveni đavoli" su tokom januara zabilježili pet pobjeda u Premijer ligi - 3:0 protiv Čelsija, po 1:0 protiv Vigana i Boltona, 5:0 protiv Vest Bromviča i 1:0 protiv Evertona. Vidić je postigao prvi gol u duelu sa Čelsijem i treći na gostovanju ekipi VBA.

Mreža Edvina Van der Sara nije se zatresla na prethodnih 12 prvenstvenih utakmica, odnosno više od 1.100 minuta, iako je ekipa imala mnogo problema sa povredama standardnih prvotimaca (Runi, Ferdinand, Evra...)

Posljednji gol Mančester junajtedu dao je Arsenal, koji je 8. novembra na stadionu Emirati trijumfovao rezultatom 2:1. Poslije drugog gola Samira Nasrija počela je "blokada" koja još uvjek traje i u nedelju će pokušati da je razbiju fudbaleri Vest Hema.

Aleks Ferguson je proglašen menadžerom mjeseca po 22. put u karijeri, dok je reprezentativcu Srbije odgovarajuća nagrada pripala prvi put.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC