• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Žigića na Kipru, pozvan Kolarov

Žigić otkazao Antiću zbog povrede. Aleksandar Kolarov pozvan za svaki slučaj da zameni Lukovića.

 Bez Žigića na Kipru, pozvan Kolarov Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće turnir na Kipru sa samo jednim klasičnim napadačem, jer je Nikola Žigić otkazao selektoru Radomiru Antiću zbog povrede.

Poslije utakmice protiv Reala u Madridu, Žigić se požalio lekarima Rasing Santandera na bolove u primicaču, a oni su mi savjetovali mirovanje. Zbog toga, visoki centarfor neće moći da pomogne "orlovima" na turniru na Kipru.

Antić sada ima samo jednog klasičnog napadača - Danka Lazovića, a verovatno će i Miralem Sulejmani dobiti šansu u špicu.

Na Kipar je otputovao i Aleksandar Luković, ali je i njegov nastup neizvestan, jer i on ima povredu. Zato je Antić pozvao lijevog beka Lacija Aleksandra Kolarova.

Luković je zamijenjen tokom nedjeljnog susreta Udinezea protiv Bolonje zbog bla koji je osjetio u listu. Ipak, je odlučeno da on pođe sa reprezentacijom na Kipar, a za svaki slučaj pozvan je Kolarov.

Antića i deset A reprezentativaca (ostali dolaze individualno), kao i mladu reprezentaciju i selektora Slobodana Krčmaerivća dočekali su reprezentativci iz Crvene zvezde - Nenad Milijaš, Nemanja Pejčinović, Nenad Tomović i Slavko Perović.

Oni koji su bili u JAT-ovom avionu tokom leta su često pominjali sreću onih koji su već na Kipru, jer let nije baš bio prijatan zbog turbulencija.

Antić je novinarima u šali rekao da na putu Srbije do Južne Afrike neće biti turbulencija. "Neće, jer eprezentaciju ja vodim".

Srbija u utorak od 18 časova igra prvi meč na turniru protiv Kipra. U drugom meču sastaju se Slovačka i Ukrajina. Pobjednici u srijedu igraju finale.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC