• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Poklanjamo samo na Dan zaljubljenih

Trener Zvezde hvali podmlađeni tim za karakter i za to što su igrači sačuvali živce protiv grubijana iz Slaska.

 Janevski: Poklanjamo samo na Dan zaljubljenih Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u znatno oslabljenom sastavu izvukla neriješeno protiv poljskog Slaska (2:2) na pripremama na Kipru, a fudbaleri su dobili pohvale od trenera Čedomira Janevskog za pokazani karakter.

"Moram da odam priznanje svim igračima, jer niko od njih nije reagovao poslije grubih startova igrača poljskog tima. Momcima svaka čast, oni su sjajni i niko nije regovao. Ja sam tražio od sudije da zaštiti ekipu, koja je trpila grube startove protivnika", rekao je Janevski poslije meča u kojem je Zvezda na poluvremenu gubila 2:0.

Posebno zadovoljstvo, trener crveno-bijelih izrazio je zbog karaktera koji je pokazala podmlađena ekipa, koja je uspjela da stigne prednost rivala.

"Moram da istaknem još jedan veliki momenat, a to je ono čime sam naročito zadovoljan, da smo i u ovoj utakmicu u drugom poluvremenu bili dominantni i da smo uspjeli da stignemo rezultat. Da je bilo malo više sreće mogli smo i pobijediti utakmicu, ali i ovako ekipa je pokazala karakter, jer ne treba zaboraviti da smo igrali sa mlađim timom, a to u ovom momentu mnogo znači za Crvenu zvezdu", kaže Janevski.

Nije zadovoljan zbog olako primljenih golova i duhovito je prokomentarisao: "Primili smo dva poklon gola, mada je dan kada se pokloni daju tek u subotu na Dan zaljubljenih. Rad sa odbranom nam tek prestoji i tzv. korekcije u postavci odbrambenih igrača. Ima vremena, ispravićemo i te nedostatke".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC