• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez bi sad i Vidića, Panta u Salcburgu?

Poslije Kake, Florentino Perez se "otvara" i za Vidića za koga nudi 35 miliona evra. Salcburgu treba Pantelić za Ligu šampiona.

 Perez bi sad i Vidića, Panta u Salcburgu? Izvor: MONDO

Florentino Perez, novi (stari) predsjednik Real Madrida, obećao je "spektakularne projekte" i već počeo da ih sprovodi u djelo.

Dovodi Kaku iz Milana za rekordnih 65 miliona evra. I tu ne planira da stane. Hoće i Nemanju Vidića, prenose britanski mediji.

Prema izvorima uglednog "Independenta", Madriđani su spremni da izdvoje 30 miliona funti (oko 35 miliona evra) za reprezentativca Srbije iz Mančester junajteda. Navodi se da će Perez imati jakog aduta u Vidićevoj ženi, koja nije uspjela da se adaptira na život u Mančesteru.

Međutim, Vidićev menadžer Silvano Martina je prethodnih dana izjavljivao da će Srbin ostati na Old Trafordu, u klubu sa kojim ima ugovor do 2012. godine.

PANTELIĆ OPET SA DUDIĆEM?

Marko Pantelić se već oprostio od navijača Herte i sigurno će promijeniti klub ovog ljeta.

Njemački mediji prenose da bi napadač "orlova" karijeru mogao da nastavi u Salcburgu, koji će ostati bez Marka Janka, čiji je odlazak u inostranstvo neminovan.

Prvak Austrije ima velike ambicije u narednoj sezoni, sa željom da se konačno domogne Lige šampiona, kroz kvalifikacije. U klubu smatraju da im je Pantelić neophodan za taj podvig.

Ukoliko se transfer realizuje, Pantelić bi ponovo bio saigrač sa Ivanom Dudićem, defanzivcem sa kojim je igrao i u Crvenoj zvezdi.

Društvo bi mogao da im pravi i Saša Ilić, koji je pod ugovorom sa Salcburgom. Međutim, zbog neslaganja sa trenerom Koom Adrijansom, proljeće je proveo na pozajmici u grčkoj Larisi. Holandski stručnjak neće više sjediti na klupi Salcburga, pa je za sada neizvjesno kakva će biti Ilićeva sudbina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC