• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milko Đurovski: Pustite Klea na miru

Milko Đurovski poručio da Brazilca Klea, koji će isto kao i on prije 20 godina, preći iz Zvezde u Partizan, treba ostaviti na miru.

 Milko Đurovski: Pustite Klea na miru Izvor: MONDO

Kada je Milko Đurovski prelazio iz Crvene zvezde u Partizan 80-ih godina bio je to udarac od kojeg se zvezdaši, čini se, nikada nisu oporavili. Sada Partizan zadaje novi udarac Zvezdi dovodeći Brazilca Klea.

U intervjuu "Blicu", Milko Đurovski kaže da je možda i jedini čovjek na svijetu koji podjednako voli i Zvezdu i Partizan, i pokušava da smiri strasti, poručujući da Brazilca Klea treba ostaviti na miru.

"Ne krijem da sam tada 'iz štosa' posvađao navijače. Iako sam navijač Zvezde, što je činjenica koju nikad nisam krio. Ne mogu za sebe da kažem da sam partizanovac, ali sam možda jedini čovjek na svijetu koji u isto vrijeme voli i jedan i drugi klub. Ne žalim što sam razočarao nekoliko miliona tadašnjih Jugoslovena, ali kada bih mogao da vratim film, ponovo bih sve isto uradio. Prelazak kod komšija bio je samo jedan u nizu poteza koji su učinili da se dobro zabavljam i da se o tome priča", priča nezaboravni fudbalski virtuoz.

Razlog prelaska Đurovskog u Partizan bio je - stan.

"Očekivao sam od Zvezde, posle pet godina vjernosti, da mi da stan. Drugi su kasnije dolazili i dobijali stanove, ali ja sam sačekao svojih pet minuta. Taj uslov je ispoštovao Partizan. Siguran sam da nisam pogriješio, jer mi je u Humskoj bilo lijepo, kao i na Marakani", kaže Milko Đurovski.

Ostao je zvezdaš i dan-danas, ali je možda i jedini fudbaler koji, kada dođe u Beograd, svrati i u Ljutice Bogdana i u Humsku. I na oba stadiona mu se obraduju, kaže da ga "dočekuju kao boga".

"Da ne bude zabune, bio sam i ostao veliki zvezdaš, ali izgleda da sam oduvijek gledao unaprijed. Što se Brazilca Klea tiče, treba ga pustiti na miru. Zvezda očigledno nije imala novca da ga plati, ugovor mu je istekao i dečko će sreću potražiti tamo gdje misli da mu je bolje", rekao je Milko Đurovski.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC