• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boateng: Nisam lud što hoću u Zvezdu

Džošua Boateng, diplomac univerziteta Liberti u Klivlendu, nekada i omladinski reprezentativac Gane, čvrst je u namjeri da obuče dres Crvene zvezde.

 Boateng: Nisam lud što hoću u Zvezdu Izvor: MONDO

Lijevokrilni fudbaler je u razgovoru za dnevnik "Danas" rekao da za njega ne postoji dilema u kojem klubu bi da nastavi karijeru.

"Dolazim u Srbiju da bih igrao u Crvenoj zvezdi, najpopularnijem klubu iz tog dela Evrope!"

Boateng je jedan od klijenata menadžera Darka Gašića, koji bi u poslednjoj varijanti igrali za crveno-bijele besplatno.

"Trenutno imam mjesečnu platu od 5.000 dolara, ali jednog dana želim da zarađujem sto puta više. Normalno je da će mi menadžer, kada dođem u Zvezdu, obezbijediti smještaj i novac za osnovne potrebe. Ako vrijedim, kao što mislim da vrijedim, očekujem da će mi Zvezda ponuditi ozbiljan ugovor. Ako ne vrijedim, rastaćemo se".

Boateng kaže da vjeruje u srpski fudbal i srpske trenere, pošto je Gana sa Ratomirom Dujkovićem kao selektorom otišla na Svjetsko prvenstvo 2006. godine i time ostvarila najveći uspjeh u istoriji.

"Dolazak u Zvezdu mi je šansa da igram u Ligi Evrope, možda i u Ligi šampiona i da izrastem u velikog igrača. Malo je fudbalera koji su uspjeli, a da su samo trčali za novcem. Fudbal se igra srcem, pare će same doći kao nagrada za trud", tvrdi ovaj afrički fudbaler.

Motiva za dolazak na Marakanu ima napretek...

"Ne postoji mnogo klubova koji su bili šampioni Evrope. Znam da navijači Zvezde umeju da cijene igrače koji su spremni da se žrtvuju za klub. Ja sam spreman da se žrtvujem za Zvezdu i da igram bez para narednih godinu dana".

Ostaje da se vidi da li su crveno-bijeli spremni da okušaju sreću sa igračem koji nije prošao u Los Anđeles Galaksiju, dok se sa španskim Himnastikom i francuskim Strazburom nije dogovorio, jer kaže da nisu bili spremni da ga čekaju da diplomira.

Dakle, Zvezda bi u Boatengu dobila fakultetski obrazovanog igrača, što je u današnje vrijeme rijetkost. Ono što je još uvijek sporno, jesu njegovi fudbalski kvaliteti...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC