• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači, spremite dlanove i kišobrane!

Srbija i Austrija prirediće pravi fudbalski spektakl u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine na stadionu u Ljutice Bogdana od 20.30h.

 Navijači, spremite dlanove i kišobrane! Izvor: MONDO

Izabranici selektora Radomira Antića imaće veliku podršku sa tribina, budući da je rasprodato svih 53.000 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju.

"Orlovi" će tako igrati pred punim stadionom, prvi put poslije meča sa Bosnom i Hercegovinom uoči Mundijala u Njemačkoj 2006. godine.

Reprezentativci Srbije tvrde da će to biti motiv više da i u Beogradu nadigraju Austriju i sačuvaju prvo mjesto na tabeli grupe sedam.

A navijačima je zagarantovan spektakl. Iz Fudbalskog saveza Srbije poručili su da će svi prisutni uživati u specijalnim video efektima, koji će većinu ostaviti bez daha.

Zbog velike gužve apeluje se da se ranije krene na stadion, čije će kapije biti otvorene već od 18 časova.

Austrijanci u Beogradu neće imati ni približno veliku podršku kao Srbi na stadionu "Ernst Hapel", ali su najavili da će ipak doći da podrže svoje ljubimce. Očekuje se da će meču u Beogradu prisustvovati oko 500 fanova austrijskog tima.

Meteorolozi kažu da bi fudbalsku poslasticu mogla samo da pokvari kiša. Očekuje se da temperatura bude oko 25 stepeni Celzijusa, a u večernjim satima postoji mogućnost pljuskova i grmljavine.

Dakle, reprezentaciju Srbije očekuje velika noć, a navijače veliki ispit - da pozdrave goste poštovanjem njihove himne i pjevanjem svoje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC