• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez pravi "drim tim" bez prljavih igara

Predsjednik Reala želi Riberija, Vilju, Silvu, Ronalda, možda čak i Ibrahimovića, ali tvrdi da nikog neće da dovodi ako će time rušiti mostove.

 Perez pravi "drim tim" bez prljavih igara Izvor: MONDO

Svijet se pita - kakvu moć ima Florentino Perez? Niko ne zna odgovor, ali predsjednik Real Madrida definitivno ima nešto što niko drugi nema. A nisu samo pare u pitanju.

U prvom mandatu na čelu "kraljevskog kluba" okupio je najskuplji tim u istoriji fudbala dovođenjem Zidana, Figa, Ronalda, Bekama... To su bili "galaktičari".

Sada kada se vratio na tu funkciju planira da napravi sličan, možda i vredniji poduhvat - "galakričare 2".

Kako sad stvari stoje, već je angažovao Kaku, za rekordnih 65 miliona evra. Transfer Brazilca iz Milana još nije ozvaničen, a prema posljednjim informacijama, to će se desiti u ponedjeljak.

Podsjećanja radi, isti taj Kaka nije prešao u Mančester siti prošle zime za skoro duplo veće pare!

Sigurno je da se Perez neće zadržati samo na angažovanju brazilskog čarobnjaka već da će tim novopostavljenog trenera Manuela Pelegrinija značajno pojačati na više pozicija. Još ranije je priznao da želi i Franka Riberija iz Bajerna.



Valdano otišao po Vilju i Silvu

Kako javljaju španski mediji, po Perezovom nalogu, sportski direktor Reala, Horhe Valdano, otputovao je u Valensiju da ponudi 25 miliona za Davida Vilju i još 20 za Davida Silvu. Klub sa Mestalje je u teškoj finansijskoj situaciji već duže vrijeme, ali je do sada odolijevao naletima potencijalnih kupaca dvojice španskih reprezentativaca.

Da li vjerujete da će odoljeti Perezovoj ponudi?



Odnosi sa Mančesterom važniji od Ronalda

Svijet očekuje još jednu bombu čiji fitilj gori već više od godinu dana. Toliko se već očekuje prelazak zvanično najboljeg fudbalera svijeta, Kristijana Ronalda, sa Old Traforda na Santajo Bernabeu.

Ponašanje Portugalca u posljednje vrjeme dodatno podgrijava uvjerenje da će napustiti Mančester. Prvo je revoltirano napustio stadion tokom utakmice sa gradskim rivalom, ljut što ga je Aleks Ferguson zamenio u 60. minutu, a poslije poraza od Barselone u finalu Lige šampiona, kritikovao je taktiku iskusnog škotskog stručnjaka.

A niko prije se nije zadržao na Old Trafordu posle klinča sa Fergusonom.

Ipak, Florentino Perez ima drugačije viđenje tog slučaja. Bar je tako rekao za javnost:

"Ako ikada bude postojala šansa da Kristijano Ronaldo zaigra za Real, nama će to biti čast, ali ako treba da biram između dobrih odnosa sa Junajtedom i potpisivanja ugovora sa Ronaldom, izabraću dobre odnose", poručio je prvi čovjek madridskog kluba.

"Pored toga, ja nikada nisam rekao da će Ronaldo doći u junu. Ako se pojavila takva moja izjava, onda je ona lažna", dodao je Perez tek da zagolica maštu fudbalskog auditorijuma.

Perez je nastavio priču o tome da će, ako angažuje Kaku, sigurno ostati u dobrim odnosima i sa čelnicima Milana, a tvrdi i da su mu važni odnosi sa najvećim rivalom - Barselonom.

"Budite sigurni da nismo zainteresovani ni za jednog igrača Barselone", podvukao je Perez, koji ranije već oteo jednog igrača sa Nou Kampa, Luisa Figa.

Zidan preporučuje Ibru

I Zinedin Zidan je voljan da pomogne Ralu. Ako nikako drugačije, onda bar savetima.

"Da sam ja predsjednik Reala, doveo bih Zlatana Ibrahimovića", izjavio je Zidan za "Korijere delo Sport".

Ako je ova izjava doprla do Florentina Pereza, onda je sve moguće...

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC