• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lotar Mateus: Zašto me niko neće u Bundesu?

Legenda njemačkog fudbala i bivši trener Partizana Lotar Mateus frustriran je činjenicom da nijedan klub iz Bundeslige ne želi da ga angažuje.

 Lotar Mateus: Zašto me niko neće u Bundesu? Izvor: MONDO

Iako veliki broj klubova iz najbolje njemačke lige traži trenera, nijedan od njih nije se sjetio Mateusa, koji je em slobodan, em žarko želi da se dokaže u otadžbini.

Bajer Leverkuzen, Ajntraht, Hamburg, Šalke, Volfsburg, Keln, Hamburg...bili su u poziciji da biraju novog trenera. Mateusov telefon nije zazvonio.

"Ne znam šta imaju protiv mene u Njemačkoj. Nemoguće je da imaju nešto protiv Lotara Mateusa kao trenera, jer sam se već dokazao. Osvajao sam titule dok sam radio u mnogim evropskim klubovima, lansirao mnoge mlade igrače. Izgleda da to niko ne primjećuje u Njemačkoj", izjavio je 48-godišnji Mateus.

Kao trener najviše se dokazao upravo u Beogradu, gdje je sa Partizanom 2003. godine napravio istorijski uspjeh - plasman u Ligu šampiona. Potom je bio trener Salcburga, vodio je mađarsku reprezentaciju...

"I dalje se nadam da će za mene ipak biti posla u Njemačkoj. Poznajem Budnesligu veoma dobro. Možda su neki sportski direktori uplašeni moga imena i da ću ih vjerovatno zasjeniti. Iznenađen sam kakvi sve treneri stalno dobijaju nove prilike. Neki od njih su čak ispali iz lige", očajan je Mateus, koji trenira izraelski Makabi Natanja iz Jerusalima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC