• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Ego nas vodi na Mundijal

Radomir Antić zadovoljan pobjedom, ali prije svega ispunjenim tribinama stadiona Crvene zvezde. Golman Stojković: "Pokazali smo da smo familija".

 Antić: Ego nas vodi na Mundijal Izvor: MONDO

Cijela srpska fudbalska javnost očekivala je pobjedu "orlova" u meču protiv Austrije i ona je došla. Ali, je za nju proliveno dosta znoja.

I pored slabije igre srpskog tima, ostvarena je pobjeda od 1:0 (Nenad Milijaš u 7. minutu iz penala), a selektor Radomir Antić je rekao poslije meča da je zadovoljan, prije svega zato što je stadion Crvene zvezde bio ispunjen.

"To je najljepša pobeda do sada!", rekao je Antić.

Potom je nastavio:

"Imali smo dosta problema sa Austrijancima, koji su bili rasterećeni. Djelovali su i svježije od nas, a naše rano vođstvo natjeralo je protivnika da bude još agresivniji. Nemanja Vidić se potom povrijedio, ali su ovi momci pokazali da imaju ego i taj ego će nas odvesti na Svjetsko prvenstvo", rekao je Antić.

Golman Vladimir Stojković bio je jedan od najboljih u srpskom timu i u nekoliko navrata sačuvao je mrežu poslije opasnih ataka Austrijanaca.

"Ova utakmica je bila teža nego ona u Beču kad smo dobili 3.1. Austrija nije imala imperativ pobjede, igrala je rasterećeno, a nama su tri boda rješavala veliki posao. Zato je ovo velika pobjeda i velika tri boda. Pokazali smo da smo familija, da smo grupa koja zna kako da se bori za Srbiju", rekao je Stojković i dodao da pobjedu posvećuje navijačima.

Već u srijedu novi ispit za Srbiju na Farskim Ostrvima. U ekipi neće biti kapitena Dejana Stankovića koji mora da pauzira zbog dva žuta kartona, ali Antić poručuje: "Skupićemo se".

(MONDO - foto: Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC