• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad i Gvardiola hoće Vidića?

Trener katalonskog kluba riješio da ovog ljeta na "Nou Kamp" dovede srpskog reprezentativca za sumu od 22 miliona evra.

 Sad i Gvardiola hoće Vidića?  Izvor: MONDO

Defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić mogao bi od naredne sezone da pojača odbranu Barselone, koja uskoro planira da ponudi 22 miliona evra za srpskog reprezentativca, piše ostrvska štampa.

Engleski tabloid "Dejli Star" navodi da je Vidićeva supruga Ana nesrećna u Mančesteru zbog vlažne i hladne klime, te da bi se vrlo rado preselila u toplije krajeve.

Srbina je menadžer "đavola" Aleks Ferguson doveo u ljeto 2006. godine iz Spartaka, uz odštetu moskovskom klubu od samo sedam miliona funti.

Za tri sezone, koliko je proveo na Old Trafordu, Vidić je izrastao u ponajboljeg odbrambenog igrača Premijer lige, koga poslije finala Lige šampiona u Rimu, želi i trener novog evropskog prvaka Hosep Gvardiola.

Igračka, a sada i trenerska legenda tima sa "Nou Kampa" osvojio je triplu krunu ove sezone - Ligu šampiona, Primeru i Kup kralja, ali je odlučio da "osvježi" pomalo tromu odbranu. Prvi na spisku želja španskog stručnjaka, prema engleskoj štampi, našao se nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Mediji na Ostrvu, Vidića takođe povezuju i sa italijanskim Milanom, koji traži nasljednika penzionisanom Paolu Maldiniju u zadnjoj liniji odbrane.

Prethodno, engleski list "Independent" je spekulisao informacijom da novi predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, hoće Vidića u svom "drim timu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC