• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parker: Raskidam ugovor sa Zvezdom

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u finišu sezone Bernard Parker izjavio je da očekuje raskid ugovora s beogradskim klubom.

 Parker: Raskidam ugovor sa Zvezdom Izvor: MONDO

Južnoafrikanac bi, kako kaže, trebao da pređe u redove nekog drugog evropskog tima.

U intervjuu za lokalni "Tajms", Parker je rekao da od menadžera dobija pozitivne znake kad je u pitanju odlazak iz Beograda.

"Moj menadžer Majk Makab je optimista po pitanju raskida ugovora. U Zvezdi sam uradio šta sam mogao i očekujem kontakte s drugim klubovima. Zasad nemam mnogo informacija o zainteresovanim ekipama, kao ni da li ćemo pregovarati ovih dana ili po završetku Kupa konfederacija. Znam samo da se neću vratiti u Južnu Afriku", prenose "Novosti" riječi napadača crveno-bijelih, koji je srpski klub tužio zbog neisplaćenih ugovornih obaveza.

Parker je izjavio i "da se u Srbiji igra potpuno drugačije nego u Južnoj Africi", kao i da je rivalitet Zvezde i Partizana obilježen mržnjom i huliganizmom.

"U srpskoj ligi se igra fizički snažnije, ali ima i dobre tehnike. Ipak, snašao sam se, postigao šest golova i bio standardan u posljednjih deset mečeva. Ima i huliganizma, pogotovo na mečevima Zvezde i Partizana. Oni se stvarno mrze! Dovoljno je da vam kažem da je posljednji put igrač prešao iz jednog u drugi klub prije 20 godina", prenio je Parker utiske iz Beograda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC