• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: I Perica Ognjenović se vraća kući?

Većoj grupi fudbalera koji su nekada nosili dres Zvezde, a možda ga ponovo obuku, priključio se i Perica Ognjenović.

 ZVEZDA: I Perica Ognjenović se vraća kući?  Izvor: MONDO

Vladimir Stojković, Milan Purović, Igor Burzanović, Aleksandar Trišović... Svi su oni nekada igrali za Crvenu Zvezdu, a velika je mogućnost da će i ponovo. Toj grupi se pridružio i Perica Ognjenović.

"Politika" je u ponedjeljak objavila da je novi predsjednik Zvezde Vladan Lukić u nedjelju razgovarao sa 32-godišnjim Ognjenovićem o mogućnosti povratka među crveno-bijele, a prethodno je to isto učinio i sa 26-godišnjim Trišovićem, koji trenutno igra za ukrajinskog prvoligaša Černomoreca iz Odese.

Ognjenović je sredinom devedesetih bio među najtalentovanijim igračima tadašnje zemlje, igrao je na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine, potom je prešao u Real iz Madrida, ali je onda počeo njegov nagli pad, koji traje do današnjih dana.

Novi trener Zvezde Vladimir Petrović odlično poznaje Ognjenovića, još iz vremena svog prvog trenerskog mandata na Zvezdinoj klupi (1996-1997).

Za dvije godine u "kraljevskom klubu”, Ognjenović je odigrao samo 12 utakmica i postigao jedan gol, a kasnije se čak dešavalo da ostane i bez kluba. Imao je kratkotrajne epizode u Kajzerslauternu, kineskom Dalijenu, Dinamu iz Kijeva, Anžeu, pa čak i u Maleziji. Od 2006. godine je s promjenljivim uspjehom igrao za grčkog prvoligaša Ergotelis.

Novo rukovodstvo Zvezde je već završilo posao oko povratka crnogorskog reprezentativca Igora Burzanovića s pozajmice iz podgoričke Budućnosti, a angažovan je i napadač Zemuna Dejan Lekić, najbolji strijelac Srpske lige - grupa Beograd.

Na listi želja je i Trišović, koji je u Zvezdinom dresu odigrao 25 mečeva (2006-2008), o govori se i o povratku reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića i crnogorskog napadača Milana Purovića, koji je ove godine igrao za turski Kajzeri kao pozajmljeni igrač iz portugalskog Sportinga.

Inače, Miodrag Martać, nekadašnji pomoćnik Bošku Đurovskom u Zvezdi i bivši trener Zemuna, najbliži je mjestu direktora Omladinske škole Crvene zvezde, na kojem bi trebalo da zamjeni Zlatka Krmpotića.

Ta odluka, međutim, ne dopada se proslavljenom golmanu i treneru Ratomiru Dujkoviću, koji je izjavio da je razočaran u Lukića, iako mu je pružao podršku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC