• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" odletjeli na Farska Ostrva,po pobjedu

Fudbalska reprezentacija Srbije položila je ispit protiv Austrije, a nešto "lakše gradivo" trebalo bi da savlada u srijedu.

 "Orlovi" odletjeli na Farska Ostrva,po pobjedu  Izvor: MONDO

Protivnik će biti selekcija Farskih Ostrva. Po svim fudbalskim mjerilima, Srbija je apsolutni favorit, bez obzira na to u kojem sastavu bude igrala.

Činjenica je da zbog parnih kartona selektor Radomir Antić ne može da računa na Dejana Stankovića i Boška Jankovića, kao i na povrijeđenog Nemanju Vidića, ali da se ne zezamo - ko god bude istrčao na teren u Toršavnu ne bi smjelo da dođe do bruke.

Jeste da se ni druge reprezentacije iz kvalifikacione griupe 7 nisu naigrale na Farskim Ostrvima i nisu se nadavale golova, ali Srbija odlazi na Farska Ostrva kao lider grupe i kao neko ko kvalitetom odskače od rivala.

Oprez je, naravno, poželjan.

"Moramo da budemo maksimalno ozbiljni pred ovaj meč. Kraj je sezone, svi smo po malo umorni, pa je sigurno da ne treba očekivati lepršavu igru. Sada je važno da osvajamo bodove i krupnim koracima nastavimo ka Južnoj Africi. Dovoljno smo jaki da možemo da zabilježimo novu pobjedu", rekao je napadač Marko Pantelić.

Ivica Dragutinović dodaje da  iskustvo uči da u ovakvim mečevima, protiv takozvanih autsajdera ne smije da bude "lako ćemo".

"Nema opuštanja. Ova ekipa ima pojedince i kvalitet da može da se suprostavi bilo kome. Znamo kakav nas posao očekuje i od samog starta bićemo koncentrisani na osvajanje tri boda", rekao je Dragutinović.


Antić je za meč Portiv Farana iz mlade selekcije "pozajmio" Nemanju Matića, a vraća se i Nikola Žigić.

U prvom dijelu kvalifikacija Srbija je na stadionu Crvene zvezde 6. septembra pobijedila Farska Ostrva sa 2:0.

Reprezentacije Srbije i Farskih Ostrva do sada su odigrale sedam mečeva, svaki put pobijedili su "orlovi" uz 30 postignutih golova i dva primljena.

Utakmica u Toršavinu igra se u srijedu od 20.15, a reprezentacija Srbije kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastavlja 9. septembra utakmicom protiv Francuske u Beogradu.


(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC