• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNA GORA: I Mijat u Budućnosti?

Budućnost nije uspjela da odbrani titulu prvaka Crne Gore, pa je počelo detaljno renoviranje kluba po svim nivoima.

 CRNA GORA: I Mijat u Budućnosti?  Izvor: MONDO

Imenovan je novi Odbor direktora, u koji će ući i nekadašnji sportski direktor OFK Beograda Vlada Bulatović, nekadašnji najbliži saradnik Zvezdana Terzića u tom klubu.

Protiv Bulatovića se, kao i protiv Terzića, u Srbiji se vodi istraga zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama sa transferima bivših igrača "romantičara".

Gradonačenik Podgorice i prvi čovjek Budućnosti Miodrag Mugoša izjavio je da je razgovarao i sa doskorašnjim direktroom madridskog Rela Predragom Mijatovićem oko mogućnosti da se vrati u podgorički klub i pomogne bogatim iskustvom.

Razgovori su prekinuti zbog smrti sina Mijatovića.

"U narednom periodu trebalo bi da se sastanemo i razgovaramo. Ne treba ni trošiti riječi šta bi savjeti od čovjeka koji je imao tako važnu funkciju u najvećem svjetskom klubu, značili za budućnost kluba", rekao je Mugoša, prenose podgoričke "Vijesti".

Isti list saznaje i da će novi trener Budućnosti, poslije odlaska Miodraga Ješića, biti Miodrag Radulović, koji je svojevremeno bio pomoćnik Vladimira Petrovića-Pižona u mladoj selekciji Srbije i Crne Gore, koja je na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj 2004. godine osvojila drugo mjesto.

Radulović je bio selektor omladinske reprezentacije SCG i aktuelni je trener omladinske reprezentacije Crne Gore. Bio je prvi saradnik Nikole Rakojevića u Zeti i Borcu iz Banjaluke, Željka Petrovića u Boavisti, a u igračkoj karijeri nosio je dresove Budućnosti, Zemuna, Hajduka iz Kule, grčkog Pijernosa i Degerforsa iz Švedske.

(MONDO - na slici: Miodrag Radulović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC