• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka poslušao Bekama: Idi u Real

Dejvid Bekam savjetovao Kaku da prihvati ponudu madridskog Reala. "To je jedini klub u koji sam mogao da odem iz Milana", rekao je Kaka.

 Kaka poslušao Bekama: Idi u Real Izvor: MONDO

Brazilac Kaka postao je najplaćeniji igrač na svijetu, jer je konačno objelodanjeno da će ubuduće nositi dres madridskog Reala.

Srce mu je govorilo da ostane u Milanu, ali je razum (čitaj: novac) prevladao. I ne samo razum, već i glasovi starijih, prije svega Dejvida Bekama koji ga je savjetovao da ode u klub, čiji je i on bio igrač.

"Pričao sam sa prijateljima, ukjučujući Bekama, koji je već igrao u Realu. Rekao mi je da je tamo fantastično igrati. Uvjeravao me je da sam napravio pravi potez, koji će mi pomoći da se razvijem", rekao je Kaka, koji je "morao" da pređe u Real s obzirom na to da je Milan odlučio da prihvati ponudu od blizu 70 miliona evra.

Brazilac kaže da u Real ne ide zbog novca i da cijelo njegovo okruženje zna da je "kraljevski klub" jedini na svijetu u koji je mogao da pređe iz Milana.

"Dugo sam razmatrao ponudu Reala. Znao sam oduvijek da je to jedini klub u koji bi mogao da odem. Nedostajali su samo mali detalji, kao što su ljekarski pregledi. Dogovor je odavno napravljen", objelodanio je Kaka.

Dolazak Kake, vjeruju u Realu, biće prelomni trenutak u stvaranju tima, koji treba da prekine dominaciju Barselone.

"Biće ovo teška sezona, jer je Mesi sa Barselonom osvojio sve. Barselona je veliki favorit, ali nadam se da će hegemonija katalonskog kluba ove godine biti okončana. Real Madrid će napraviti veliki tim i ponovo osvajati titule", izjavio je Kaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC