• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ajaks za Obradovića daje sedam miliona evra

Klub iz Amsterdama u lijevom beku Partizana vidi nasljednika za kapitena Vermalena, koji je otišao u Arsenal.

 Ajaks za Obradovića daje sedam miliona evra Izvor: MONDO

Ivan Obradović bi poslije oporavka od povrede trebalo da zaigra za "A" reprezentaciju Srbije na Farskim Ostrvima. Zatim ga očekuje i učešće na Evropskom prvenstvu za mlade u Švedskoj...

Mladi, uskoro 21-godišnji lijevi bek Partizana pokušava da ostane pribran u situaciji kada je izvjesno da će napustiti matični klub, što odavno ne kriju ni u Humskoj 1. Međutim, teško mu je da bude ravnodušan kad je poznato da su ga pratili Barselona i Juventus, a interesovanje pokazali i Totenhem, CSKA iz Moskve...

I nemoguće je da mu se ne zavrti u glavi kad čuje da vrijedi sedam miliona evra! Upravo toliko će Ajaks izdvojiti u namjeri da dovede Ivana Obradovića.

Poslije odlaska kapitena Tomasa Vermalena u Arsenal, "kopljanici" traže njegovog nasljednika uz levu aut-liniju. Pogled trenera Martina Jola zaustavio se na srpskog reprezentativca.

I holandski mediji tvrde da će od 13 miliona evra, koliko je klub iz Amsterdama inkasirao od prodaje Vermalena, sigurno izdvojiti sedam da dovede Obradovića.

Ukoliko se transfer realizuje, Obradović će ponovo biti saigrač sa Miralemom Sulejmanijem, sa kojim je odrastao u mlađim kategorijama Partizana, obojica su i dalje članovi mlade reprezentacije Srbije, a povjerenje im ukazuje i selektor "orlova" Radomir Antić.

Ajaks je imao razočaravajuću sezonu, zauzeo je tek treće mjesto u prvenstvu, sa čak 12 bodova zaostatka za prvakom, AZ Alkmarom. U narednoj sezoni neće igrati u Ligi šampiona već u Ligi Evrope.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC